CARNE șI SEMIPREPARATE

 

În magazinele noastre găsești un sortiment larg de carne proaspătă, direct de la producătorii și furnizorii autorizați. În raioanele cu temperatură scăzută sunt prezente orice tipuri de carne ori semipreparate din carne, atent secţionate şi împachetate, proaspete sau congelate, în condiţii de păstrare strict controlate şi reglementate, astfel încât să-şi păstreze prospeţimea, gustul şi proprietăţile nutritive. Pentru clienţii HoReCa avem servicii speciale de tranşare şi împachetare. Bucură-te din plin de gustul fin al bucatelor preparate din ingrediente cu adevărat calitative. Alege carne bio pentru arome deosebite şi creaţii culinare delicioase, dar şi sănătoase.

 

VITĂ

Având un gust autentic, carnea de vită dispune și de numeroase avantaje nutriționale. Cunoscătorii apreciază aroma deosebită şi textura fină a bucatelor din carne de vită. Noi respectăm cu strictețe standartele de calitate și îți oferim ingredientul de care ai nevoie pentru experiențe culinare de excepție. Foloseşte cu încredere carnea de vită pentru o masă delicioasă şi nu ezita să încerci reţete noi, savuroase.  

găsește detalii

 

Pulpa de vita cu rozmarin pe gratar - retete culinare gustoase
Rasol de vita la prajit - retete culinare delicioase
Carne de vitel cu os la cuptor - retete simple si rapide

PORC

În raioanele cu temperatură scăzută găseşti carne de porc într-o varietate de prezentări şi secţionări. Fie că ai nevoie de costițe marinate sau frigărui, ceafă, spată, piept, pulpă sau file gourmet, METRO este destinația corectă pentru carne de porc congelată sau proaspătă. Alege ingrediente calitative pentru familia sau clienţii tăi, asigurându-te că obţii prospeţime şi gust garantate.

 

găsește detalii

 

Spata de porc proaspata la metro cu pret mic
Persoana condimenteaza piept de porc pe tava
Muschi de porc file - servicii de transare carne

PASĂRE

Vino la METRO oricând ai nevoie de carne de pasăre proaspătă sau congelată. Fii gata să impresionezi cu mese delicioase, bogate din punct de vedere nutrițional, gătite din carne de pui, rață, curcan sau prepeliță. Experimentează cu diverse reţete sănătoase şi combinaţii de gusturi, cu încredere deplină în calitatea materialelor prime pentru capodoperele tale culinare.

găsește detalii

 

Piept de pui in pret mic la Metro pregatit la cuptor
Rata la cuptor
Curcan copt - retete de Craciun

GARANTĂM PENTRU CALITATEA PRODUSELOR NOASTRE

Zilnic, primim marfă din toată lumea. Tocmai de aceea, siguranța cumpărăturilor tale este o prioritate pentru noi.

 

 

Transport
Sigur și Coordonat
group
Depozitare
corespunzătoare
Sistem de control
al calității
Sănătatea
Produselor Alimentare

IEPURE

Alege carnea de iepure pentru mâncăruri sănătoase și apetisante. Savuroasă, versatilă şi cu o textură fină, carnea de iepure se potrivește de minune într-o gamă largă de rețete.

 

Carne refrigerata de iepure la pret mic

OAIE

Fie că te pregătești de o cină în familie, gătești o masă de sărbătoare sau îți bucuri clienții cu un meniu cu adevărat memorabil, alege cu încredere carnea de oaie de pe rafturile METRO.

 

Retete moldovenesti - carne de oaie cu usturoi

SEMIPREPARATE

Cu siguranță nu vei putea trece indiferent pe lângă gama noastră de semipreparate din carne. Cu diferite combinaţii de gusturi şi arome, în magazinele METRO găseşti mici, cârnați, tocătură și carne marinată - orice ți-ai putea dori pentru o masă delicioasă sau un picnic reușit, fără efort în plus. Ai toate ingredientele pentru o masă pregătită rapid, dar care va impresiona prin savoare şi aromă.

găsește detalii

 

Produse din carne (semifabricate) - carnati
Semifabricate din carne - mici pentru gratar
Semifabricate din carne la prajit
Carne marinata pentru frigarui sau gratar

SERVICII PENTRU AMATORII DE CARNE

Atent selectată, verificată și secționată, carnea de pe rafturile magazinelor noastre este un adevărat etalon în lumea culinară. Iar pentru că noi punem pe primul loc necesităţile unice ale clienţilor, la METRO amatorii de carne se pot bucura de servicii speciale de măcelărie - tranşare, prelucrare sau împachetare individuală. Apreciază din plin gustul savuros, cu încredere deplină în calitatea produselor.

AI ÎNCERCAT MĂRCILE NOASTRE PROPRII?

Avem producție proprie la preț corect și calitate superioară - combinație trăsnet pentru necesitățile tale zilnice. Descoperă mărcile METRO. Te vei îndrăgosti din prima încercare!

găsește detalii