carne de porc: secrete și tradiții

 

Unul din cele mai îndrăgite şi consumate tipuri de carne în tradiţia noastră, prezent mereu pe mesele de sărbătoare, în familie şi restaurante. Gătită corect, în combinații potrivite, și consumată cu moderație, carnea de porc este gustoasă, sățioasă și sănătoasă - o sursă garantată de proteine, vitamine și minerale.

 

 

SORTIMENTELE NOASTRE

Diversitatea este reţeta perfectă! Spată, piept, cotlet sau muşchi, ce alegi? METRO îţi oferă carne de porc într-o largă varietate de secţiuni, pentru ca tu să găteşti exact ceea ce îţi doreşti, dar şi să improvizezi cu noi gusturi. Vei impresiona cu uşurinţă orice gurmand cu bucatele pregătite din carnea de porc din magazinele noastre, pentru că avem grijă să-ţi oferim cele mai proaspete şi mai suculente ingrediente.

 

Spata de porc in proces de pregatire - carne de porc proaspata sectionata

Spată de porc

 Porțiunea de carne dezosată sau cu os, din membrul anterior al porcului. Se recomandă pentru tocături, ciorbe, mâncăruri, fripturi la cuptor sau înăbușită.

Piept de porc - carne marinata cu condimente pe tava

Piept de porc

Perfect pentru o varietate bogată de mâncăruri, tocături şi ciorbe. La grătar poate fi gătit după o marinare temeinică sau uşor fiert în prealabil.

 

Costita, cotlet de porc, carne de porc la gratar

Cotlet de porc

Pe tigaie, la cuptor sau pe grătar, la foc, cotletul de porc îl regăsești în multe reţete, gătit frăgezit, alături de condimente aromate şi garnituri delicioase.

Muschi de porc pret bun - carne bio proaspata

Mușchi File de porc

Muşchiul de porc e o carne fină, cu puțină grăsime şi o textură deosebită. Se găteşte foarte simplu şi rapid la grătar sau în tigaie, chiar şi fără a fi marinat.

Calitate și Profesionalism
Noi dedicăm mult timp și energie selecției și controlului calității produselor pe care le preferi.
Direct de la sursă
Avem parteneri locali, cu un sortiment bine adaptat, pentru ca experiența ta să fie una specială.
Pentru afaceri sustenabile
Asemeni ție, optăm mereu pentru siguranță, durabilitate și încredere.
descoperă mărcile METRO
 
METRO PROFESSIONAL - FIABILITATE PENTRU PERFORMANȚA TA
Cu METRO Professional obții tot ce ai nevoie pentru confortul casei și afacerii tale. Cu noi e mai ușor să fii profesionist în alegeri!
 
Vezi detalii
metro professional produse proprii pentru restaurante gastronomie