Responsabilitate Socială Corporativă

În calitate de companie de comerț, facem parte dintr-o lume dinamică care evoluează în mod constant. Un viitor durabil este crucial pentru noi și poate fi asigurat doar cu responsabilitatea necesară.

 

 

La METRO Cash & Carry, considerăm că o creștere economică pe termen lung nu poate fi realizată decât dacă este aliniată cu o abordare responsabilă a societății, a angajaților și a mediului. Ca parte a METRO, lucrăm împreună la măsurile și proiectele ce țin  de sustenabilitate. Viziunea noastră de sustenabilitate definește ceea ce ne propunem, și anume să oferim clienților noștri, angajaților noștri și tuturor celor care colaborează cu noi  o calitate excelentă a vieții, protejând în același timp mediul și societatea în care trăim. Prin urmare, ne-am stabilit obiective înalte în aceste pentru a deveni mai buni în fiecare zi. METRO Cash & Carry a încorporat ferm principiul activităților economice durabile în activitatea sa principală. De asemenea, considerăm aspectele de mediu și sociale ca parte a tuturor deciziilor și proceselor antreprenoriale. Angajamentul nostru față de durabilitate este împărțit în patru domenii de acțiune.

 

Produsele și lanțul de aprovizionare

Colaborăm îndeaproape cu furnizorii METRO, implementăm standarde de înaltă calitate și asigurăm transparența de-a lungul întregului lanț de aprovizionare. Furnizorii trebuie să îndeplinească cerințele noastre de calitate și să respecte standardele de mediu și sociale.

 

Energie si managementul resurselor

Resursele sunt limitate și merită a fi protejate. Avem o responsabilitate specială de a contribui la atingerea țintei climatice a companiei.

vezi detalii

 

Angajați și proiecte sociale

Ne concentrăm efortul pentru pentru crearea unui mediu de lucru plăcut, caracterizat de condiții de muncă echitabile, încredere în oamenii noștri, leadership autentic și succes prin excelență.  Ne implicam în dezvoltarea proiectelor educaționale și sociale locale pentru a contribui la dezvoltarea comunităților.

 

Implicare și dialog

Compania noastră consolidează dialogul cu clienții, furnizorii, autoritățile și comunitatea. Ce doresc clienții actuali și potențiali? Ce putem face pentru a servi nevoilor lor? Dialogul cu grupurile țintă oferă răspunsuri la aceste întrebări și ajută la crearea celor mai bune soluții pentru clienții noștri.