Înregistrare client nou

Aplică pentru cardul METRO

Raionul de carne din magazinele METRO Moldova atrage cunoscători ai gusturilor fine și calității înalte, care doresc ca preparatele lor să aibă cea mai delicioasă savoare posibilă. La METRO găsiți produse de cea mai bună calitate la prețuri accesibile.

Sortiment carne de porc

  • Ceafă

    Ceafă

    Un nou studiu realizat de cercetătorii britanici de la Universitatea de Alimentaţie din Manchester a scos la iveală rezultate surprinzătoare în privinţa alimentelor care ne fac mai sănătoşi. Astfel, se pare că ceafa de porc este un adevărat izvor de sănătate datorită acizilor graşi şi proteinelor pe care le conţine.

  • Spată

    Spată

    Spata este porțiunea de carne dezosată sau cu os, din membrul anterior al porcului. Poate fi gătită atît întreagă, cît și tranșată în piese. Spata este o piesă mai fragedă decît pulpa.

  • Mușchiuleț

    Mușchiuleț

    Mușchiulețul este o piesă foarte fragedă și slabă în conținutul de grăsime în jur de 2%. Avînd fibre scurte, este perfect pentru a fi gătit întreg la cuptor.



INFO

  • Ambalare

    Unul dintre serviciile pe care le oferim este ambalarea specială a cărnii în conformitate cu cerințele clienților noștri. Pentru comercianții cu amănuntul, carnea se ambalează în funcție de dimensiunea corespunzătoare pentru revânzarea ulterioară. Clienții din sectorul HoReCa pot comanda diferite dimensiuni de tranșare și ambalare a aceluiași produs în funcție de necesitățile comerciantului cu ridicata care oferă carne refrigerată, precum și carne pentru bucătari, părți speciale și anumite tipuri de carne.

  • ISO 22 000

    Fiecare unitate cu produsele alimentare trebuie să respecte principiile care vor asigura siguranța alimentară și va minimiza riscurile pentru sănătatea consumatorilor. Compania METRO Moldova a fost certificată, in anul 2015, în conformitate cu Standartul ISO 22000:2005 (Sistem de management al siguranței alimentului) care identifică, evaluează si controlează toate pericolele fizice, chimice sau biologice care sunt generate de materii prime, incinte, mediu, personal, echipamente sau procesele de producţie. Aceasta implică mai multe etape menite să analizeze în detaliu procesul de producție și să identifice toate riscurile posibile care ar putea prejudicia siguranța produselor alimentare.

  • Comenzi

    În cazul prelucrării cărnii proaspete, pot fi îndeplinite solicitări de tăiere specifică sau alte ajustări ale materiei prime. Metoda avansată de ambalare poate, de asemenea, ajusta dimensiunea și numărul de bucăți individuale. Aceste specificații vor permite prepararea mai ușoară și mai rapidă a felurilor de mîncare.