Înregistrare client nou

Aplică pentru cardul METRO

Carne

În magazinele METRO Moldova, raionul de Carne atrage clienții cunoscători de gusturi fine și a calității înalte, fie ei profesioniști HORECA (hotele, restaurante și cafenele) ce doresc ca preparatele lor să aiba cea mai delicioasă savoare posibilă, fie revînzătorii care vor să ofere clienților săi produse de cea mai bună calitate la prețuri accesibile.

METRO Moldova garantează proveniența produselor din carne direct de la producătorii și furnizorii autorizați, păstrînd cu strictețe lanțul frigorific: carnea proaspată din sortimentul nostru este oferită într-o varietate de prezentări si secționări, carne de porc suculentă și roz, carne de pui sub diverse forme (pui întreg eviscerat, gambe, aripioare), mici și cîrnați, și multe alte produse pe care vă invităm să le descoperiți în raioanele noastre.


Sortiment Carne



INFO

  • Ambalare

    Unul dintre serviciile pe care le oferim este ambalarea specială a cărnii în conformitate cu cerințele clienților noștri. Pentru comercianții cu amănuntul, carnea se ambalează în funcție de dimensiunea corespunzătoare pentru revânzarea ulterioară. Clienții din sectorul HoReCa pot comanda diferite dimensiuni de tranșare și ambalare a aceluiași produs în funcție de necesitățile comerciantului cu ridicata care oferă carne refrigerată, precum și carne pentru bucătari, părți speciale și anumite tipuri de carne.

  • ISO 22 000

    Fiecare unitate cu produsele alimentare trebuie să respecte principiile care vor asigura siguranța alimentară și va minimiza riscurile pentru sănătatea consumatorilor. Compania METRO Moldova a fost certificată, in anul 2015, în conformitate cu Standartul ISO 22000:2005 (Sistem de management al siguranței alimentului) care identifică, evaluează si controlează toate pericolele fizice, chimice sau biologice care sunt generate de materii prime, incinte, mediu, personal, echipamente sau procesele de producţie. Aceasta implică mai multe etape menite să analizeze în detaliu procesul de producție și să identifice toate riscurile posibile care ar putea prejudicia siguranța produselor alimentare.

  • Comenzi

    În cazul prelucrării cărnii proaspete, pot fi îndeplinite solicitări de tăiere specifică sau alte ajustări ale materiei prime. Metoda avansată de ambalare poate, de asemenea, ajusta dimensiunea și numărul de bucăți individuale. Aceste specificații vor permite prepararea mai ușoară și mai rapidă a felurilor de mîncare.