Înregistrare client nou

Aplică pentru cardul METRO

Companii și oficii

Răspundem tuturor nevoilor sediului tău 

Indiferent de domeniul în care activezi, la noi găsești toate produsele de care ai nevoie ca firma ta să funcționeze perfect, la cel mai înalt nivel de profesionalism. Investești cât vrei și obții cea mai bună valoare pentru banii cheltuiți.


Birotică, Papetărie, IT

birotica-si-papetarie

Te așteptăm cu o gama extinsă care cuprinde toate produsele de care ai nevoie in fiecare zi la birou: de la hârtia de copiator, caiete și cărti pană la cel mai sofisticat distrugator de documente. Am dezvoltat un sortiment vast de produse marcă proprie (ARO, Sigma) ca tu să te bucuri de calitate la preturi avantajoase.

Hârtie de copiator

 • Alege tipul optim de hârtie din zeci de produse diferite! La noi găsești diverse gramaje (de la 80 g la 160 g), dimensiuni (A3, A4, A5) și culori. Poți alege hârtie obișnuita sau hârtie de o calitate superioară sau una destinată printării în volume mari, toate provenind din surse sustenabile. Pentru ca atenția pentru detalii inseamna atenția pentru clienți!

Arhivare

 • Eficiența este cheia succesului. Te ajutăm sa obții acest lucru, prin organizare și atentie sporită acordată procesului de arhivare. Iti punem la dispoziție bibliorafturi, folii de protectie si toate accesoriile de care ai nevoie.

Scaune birou

 • Directorial, operațional, tapițerie din stofa, piele ecologica sau piele naturala. Cu brațe reglabile sau fixe, scaunul tău te asteapta!

Ambalare/împachetare

 • Cauți o soluție completă de impachetare? Sfoară, bandă adeziva, cutter, cutii de diverse dimensiuni, folii stretch ? Le ai pe toate la dispoziție pentru o ambalare sigură.

Prezentare/comunicare

 • Comunicarea este esentială, iar modul în care te prezinți este cartea ta de vizita. Alege dintr-o gama largă de produse pe cele care să te ajute la fiecare întalnire de afaceri. Panourile de plută, whiteboard-urile, flipchartul, laminatoare și accesoriile pentru laminare/legare, sunt doar câteva.

Instrumente de scris

 • Nu mai este de mult doar pixul cu care scrii, ci întregul arsenal de care ai nevoie când ești la birou: este pixul de unică folosintă sau cu rezervă, fară mecanism sau cu mecanism, cu gel, simplu sau cu grip cauciucat, este roller, inkliner, poate creionul clasic sau cel mecanic, textmarker, marker cu varf tesit sau rotund. Exista un loc în care le găsești pe toate și foarte bine organizate astfel încât să iți fie ușor să alegi.

Plicuri

 • Continut diferit, plic diferit - iți punem la dispoziție: plicuri in 6 dimensiuni, cu deschidere pe latură mare sau mică, cu lipire autoadezivă, siliconică, gumată, cu fereastră sau fară, cu burduf, cu pernă aer. Diverse modele și dimensiuni de plicuri astfel încât corespondenta ta să ajungă în siguranță la destinatar.

IT și Media

Tehnologia este esențială. Fie că vorbim de telefonul pe care îl folosești, imprimanta pe care ai folosit-o mai devreme sau calculatorul pe care îl ai acum in față. Toate iți pot face viața mai ușoară.

 • Alege din sortimentul nostru imprimantele cu jet de cerneală (InkJet) pentru printuri color și fotografii,  sau o imprimantă laser dacă imprimi în volume mari. Modelele multifuncționale îmbină funcționalitățile unei imprimante, ale unui copiator, ale unui scaner și ale unui aparat fax.
 • Stocarea datelor este o problema din ce în ce mai pregnantă. Cu trecerea timpului avem nevoie de medii de stocare cu capacități cât mai mari. La METRO găsești soluții de stocare de la 16MB la 1 TB.
 • Accesoriile contează: o tastatură bună, un mouse confortabil și acesta este doar începutul. Zeci de articole te asteaptă.

Protocol

protocol

De la angajati pâna la parteneri de afaceri. O simpla ședință, o conferință sau un eveniment important pentru firmă. Prima impresie conteaza, iar o cafea bună, un ceai aromat sau, de ce nu, fructele proaspete nu pot decât să te ajute. METRO poate fi furnizorul tău de încredere.

Bauturi & produse de protocol

 • Cafea & ceai
  Cafea măcinată, cafea boabe, solubilă, decofeinizată, capsule, băuturi pe bază de cafea sau cacao, ceaiuri din plante medicinale sau de fructe, clasice sau mai pretențioase. Toate asteaptă să fie savurate în fiecare zi.
 • Apă si băuturi răcoritoare
  La METRO găsesti apă minerala sau de masă, plată, carbogazeificată sau carbogazoasă. În plus, iți punem la dispoziție băuturi pentru orice ocazie. În total sunt peste 600 de produse din care poți alege.
 • Fructe proaspete
  Dacă preferi fructele proaspete, în orice sezon ai de unde alege. Vei avea angajați mai motivați și implicit mai productivi.

Accesorii pentru serivirea băuturilor calde & reci

 • Produse de unică folosință
  De la linguriță la pahare de diverse gramaje, din hârtie sau plastic.
 • Zahăr & miere
  Sortimente de zahăr brun, alb, miere poliflora,  din tei sau salcâm, ideale atunci cand vrei să-ți indulcești pauza de cafea sau de ceai.
 • Produse din hârtie (șervețele, prosoape bucătărie, filtre de cafea)
  Fie preced cana de cafea pe care o bei, fie sunt prezente pe fiecare masă. Indiferent că este vorba de filtrul de hârtie pentru cafetieră sau de șervețele, nu avem cum să le evităm.

Echipamente

 • De toate pentru toți… de la espresoare la cafetiere și printre ele strecurăm și alte câteva echipamente de bucătărie. Le găsesti pe toate la METRO.

Curățenie și igienă

curatenie

Când vine vorba de curățenie și igienă, ne mândrim cu un sortiment vast de produse marcă proprie - ARO, Fine Life si Horeca Select, H-line.

Ai peste 1000 de produse la prețuri avantajoase.

Agenți de curățare

 • Cu produsele noastre cureți orice suprafață: pardoseli, geamuri, mobilă, covoare, parchet si le găsesti la diferite gramaje și branduri, concentrate sau gata de utilizat.

Dispensere și consumabile

 • Cum curățenia implică întotdeauna o igienă personală, vă recomandăm sortimentul nostru de dispensere de toaletă (săpun lichid, hârtie igienică, prosoape). Tot la noi găsiti și consumabilele necesare, pentru toate buzunarele.

Echipamente & accesorii

 • Iți punem la dispoziție peste 400 de accesorii pentru curațenie: mănuși, bureți, lavete umede sau de bumbac și alte echipamente pe care te poți baza. În sortimentul METRO găsesti atât produse pentru uz casnic cât și echipamente profesionale si semiprofesionale. Totul pentru o curățenie de invidiat.

intretinere-parcari-masini

 

 

Gama dedicată spațiilor verzi

Ca sediul tău sa aibă un aspect placut, chiar și o parcelă de gazon și un copăcel schimbă substanțial în bine imaginea birourilor tale. Noi te ajutăm să întreții aceste colțuri de natură cu sortimentul de furtunuri pentru stropit, mașini de tuns iarbă, motocoase, etc. Le găsești pe toate la prețuri accesibile.


Răsfoiește Catalogul de prezentare 

Aici vei găsi sfaturi utile si informație necesară pentru luarea unei decizii de cumparare cât mai reușite. Produsele expuse in acest catalog fac parte din sortimentul permanent si sunt destinate completării necesarului biroului tău.

SIGMA - birotică și papetărie

sigma-logosigma-office(1)

 

Cu marca noastra SIGMA iți oferim o gamă completă de papetarie si birotică la cel mai bun raport calitate-pret. Hârtie de copiator, bibliorafturi, role pentru casele de marcat, markere... totul pentru biroul tău!


Află mai multe despre SIGMA!

Rioba - Soluții elegante de protocol

rioba-logoproduse-rioba(1)

 

De la sortimente de cafea aromată, ceaiuri savuroase și tot ce iți trebuie ca să le servești cu stil, pâna la dulciuri fine și sucuri naturale, Rioba e gamă pe care ți-o doresti alături la o negociere de afaceri sau la o discuție cu colegii.


Află mai multe despre Rioba!