Înregistrare client nou

Aplică pentru cardul METRO

METRO PLUS Descriere Program

Îți faci cumpărăturile la METRO sau ai de gând să treci pe la noi? Înscrie-te la METRO PLUS!

METRO PLUS, este un program de loialitate destinat clienților METRO. Devenind membru METRO PLUS, poți acumula puncte direct pe cardul tău de client atunci când îți faci cumpărăturile, iar ulterior folosești punctele acumulate ca modalitate de plată, în loc de bani, pentru cumpărăturile tale sau le schimbi pe diverse cadouri.

inregistreazate


E simplu să devii membru METRO PLUS:

✓ participarea este voluntară și vizează orice persoană fizică, deţinător de Card METRO şi nu este participant la alte Programe de loialitate organizate de METRO;

pentru înregistrarea la program, doritorii pot intra și completa formularul online sau pot veni în unul din magazinele METRO, la Intrare Clienți pentru a completa formularul de înregistrare METRO PLUS.

Participarea la programul METRO PLUS este un beneficiu:

+ 100 extra puncte pentru înregistrare
+ 100 extra puncte la prima achiziție, pentru membrii METRO PLUS
+ 1 punct pentru fiecare achiziție de 10 lei
+ puncte duble pentru produsele marca proprie METRO
+ puncte pentru participarea la diverse activități și promoții METRO
+ 150 extra puncte – primești cadou pentru cumpărăturile de ziua ta

Cum poţi afla câte puncte ai adunat: Intreabă angajatul de la Intrare Clienți, în orice magazin METRO sau la casele de marcat, inclusiv pe bonul fiscal. 

Cum poți utiliza punctele acumulate? - le poți utiliza ca modalitate de plată la procurarea produselor pentru uz personal din magazinele      METRO . 10 punte acumulate sunt echivalentul 1 MDL .