„Vreau să stabilesc un nou concept culinar în Moscova.”

 
Alexandru, Bar Boshko, Russia

 
Alexandru şi soţia sa visau să aibă un restaurant cu 15 ani în urmă. După ce au vizitat tot felul de restaurante în Europa şi Moscova, adunând experienţă pe parcurs, câţiva ani mai târziu au deschis Bar Boshko împreună. Următorul lor local se va deschide deja în toamnă.

„Mereu ne-a pasionat evoluţia restaurantelor din Rusia. Cu mare respect, am atras deosebită atenţie la specialiştii din domeniu. Ei au introdus cultura vizitelor la restaurant pe piaţa Rusiei, influenţându-ne pe noi şi pe un mare număr de proprietari tineri de restaurante să ne deschidem afacerile.”

 

-A spus Alexandru despre evoluţia restaurantelor în Rusia

„Înainte să ne deschidem restaurantul, ne-am adresat la colegi, care ne-au dat câteva sfaturi bune. Au zis: Băieţi, nu ascultaţi pe nimeni, faceţi lucrurile în modul în care vi le-aţi imaginat, aşa cum le vedeţi şi simţiţi. Aşa şi am procedat, iar ca rezultat avem acest proiect.”

 

-Vorbind despre sfaturi

„Am fost un furnizor Metro chiar eu pentru ani buni, apoi am schimbat poziţia şi am devenit un client Metro. Planific să continui dezvoltarea relaţiei mele cu Metro, în special pentru că Metro trece prin nişte schimbări interesante la moment, în special avantajoase pentru noi, proprietarii micilor afaceri.”

 

-A spus Alexandru despre Metro

Bar Boshko este o cafenea adorabilă cu o atmosferă plăcută. Mâncarea delicioasă şi conversaţia excelentă sunt în meniu aici.

 

Aleksandr Boboshko BarBoshko

Adresa: новокуркинское ш д 1, Moskau, 125466

Tel: +7 903 102-16-00

Web: http://www.barboshko.ru

GĂSEȘTE MAI MULTE ISTORII DE SUCCES
Vezi aici

Te inspiră oamenii creativi și ai vrea să pui umărul la succesul lor?

Suntem în căutarea oamenilor dornici să se alăture celor 600 angajați care nu lucrează pentru METRO, dar pentru succes.

Te așteptăm în echipa METRO!  

Pentru mai mult acceseaza METRO Carieră

Întreabă METRO
ÎȚI ACORDĂM SUPORTUL DE CARE AI NEVOIE
Suntem mereu aicipentru a te ajuta 
Contactează-ne