SIGMA: echipamentul preferat al biroului tău

 

 

Produsele de papetărie sunt indispensabile oricărui business. De la hârtia de imprimantă, până la dosarele clasice cu șină sau documente tipizate, care ușurează munca tuturor - accesoriile de papetărie nu trebuie să îți lipsească din birou.
Gama de produse SIGMA reprezintă o serie completă de produse necesare într-un birou, atât pentru uz profesional, cât și pentru uz personal: de la hârtie de copiator, accesorii și produse de birotică, cât și scaune, periferice pentru calculator etc. 

 

DOTĂRI INDISPENSABILE PENTRU ORICARE OFICIU

Ne gândim rareori la importanța accesoriilor de birotică și papetărie de la serviciu și ne dăm seama cât de multă nevoie avem de ele abia când ne trebuie un pix pentru a semna niște acte ori un dosar pentru toate documentele importante cu care lucrăm. Fără îndoială, niciun departament nu poate funcționa fără aceste produse. Criteriile reprezentative în procesul de dezvoltare a produselor SIGMA sunt: calitatea, funcționalitatea, performanța și nivelul competitiv al prețului față de produsele similare de pe piață. 


Marca preferată a oricărui birou
Alte mărci proprii METRO
Întreabă METRO
ÎȚI ACORDĂM SUPORTUL DE CARE AI NEVOIE
Suntem mereu aicipentru a te ajuta 
Contactează-ne