Campania globală Mărci proprii METRO 360 Approach

Ca tu să cunoști și să îndrăgești mărcile noastre METRO la fel cum o facem noi, am lansat, de rând cu toate cele 26 de țări în care avem magazine, campania globala MĂRCI PROPRII METRO, 360 APPROACH. Tinem să câștigăm cât mai mulți prieteni ai gustului minunat METRO Chef, fani fideli ai savorilor Rioba și camarazi de încredere a articolelor marca ARO.

poți și să guști, știai?

In perioada martie-mai 2023, in fiecare weekend poți gusta din produse marcă proprie METRO. Vineri și Sâmbăta, intre 15.00 si 18.00 vino în oricare magazin METRO Moldova și încearcă:

Mezeluri de caliate,  create dupa rețeta originala Italiana, în Italia, pentru METRO din toata lumea.

La METRO ținem la calitatea produselor și păstrarea gustului original al rețetei autentice.

În fiecre Vineri și Sâmbătă a lunii martie vino și încearcă Prosciuto crudo, Mortadella cu fistic, salam Milano, salam Napoli, salam Spianata și alte mezeluri faine.

Cafea & sirop & ciocolată marca Rioba.

Stii mirosul cela de cafea, cu gust amărui si un negru intens?

O da, gustul poate avea culoare, în special pentru produsele marca Rioba, pline de savoare și voie bună te așteptă să le încerci in fiecare Vineri și Sâmbătă a lunii aprilie.

Cafea Rioba boabe Gold, Classic, Dolce de mână cu ciocolata albă, neagră, cu caramelă sărată sau cu migdale, și câte un strop de sirop de caramela nuci sau ciocolata suntem siguri că îți vor face ziua mai bună.

Cașcavaluri tari METRO Chef.

Pentru a face un cașcaval tare e nevoie de mai mult de doi ani.

Noi ne propunem să te facem să îl îndrăgești în fiecare Vineri și Sâmbătă a lunii mai.

Italia este mama cașcavalurilor tari Grano padano și Parmigiano și de acolo vin și cele sub marca METRO Chef. Create după rețeta originală, păstrate și transportate conform normelor recomandate iți aduc acel gust italian pe care îl vei căuta iar și iar.

 

Vrei să știi mai multe despre produsele marcă proprie Metro?
Mereu este loc de mai bine, și de mai mult, atunci când e bun. Deschide pagina de mărci proprii și cunoaște gama de produse selectată să răspundă necesităților fiecărui. Mai poți și răsfoi cataloagele noastre cu prețuri speciale pe care ți le-am pregătit. Calea o alegi singur, să stii că poți reveni oricând.