Sărbătorim aniversarea alături de tine!

Câștigă premii, bucură-te de oferte și crează amintiri la evenimentele noastre!

aniversare 15 ani metro

De 15 ani succesul tău este afacerea noastră! Timp de 15 ani ne-am dedicat misiunii de a contribui la succesul clienților noștri – antreprenori sau familii din Moldova – și te-am obișnuit cu tot ce e mai bun. Aniversarea noastră este ocazia pentru a ne reconfirma angajamentul, pentru a ne cunoaște mai bine, dar și pentru a te invita să sărbătorim împreună prin evenimentele organizate special pentru tine și familia ta, oferte și premii tentante! 

La 15 ani de METRO

  • peste 1,5 milioane de clienți și-au făcut cumpărăturile în magazinele noastre;
  • o echipă de peste 600 de oameni zilnic muncesc cu pasiune, pentru a oferi  tuturor susținerea de care au nevoie în drumul lor spre micile și marile succese;
  • zilnic peste 20 mii de produse stau pe rafturi în fiecare dintre magazinele METRO, pentru ca tu să faci cele mai bune alegeri;
  • sute de producători și furnizori locali din diverse domenii și-au dezvoltat afacerile împreună cu METRO;
  • în susținerea producătorilor autohtoni, peste 50% din sortimentul de produse alimentare l-am creat din produse moldovenești;
  • menținem o strategie de preț corectă în raport cu piața, iar clienții beneficiază de promoții și programe de loialitate;
  • am creat mărcile noastre proprii pentru a oferi un raport optim preț-calitate: METRO Chef, Aro sau Rioba;
  • suntem un contribuabil responsabil, iar aportul nostru la dezvoltarea țării a constituit achitarea impozitelor directe la bugetul de stat în valoare de peste 1 miliard de lei;
  • standardele de calitate și siguranța alimentară reprezintă o prioritate pentru noi, fapt reconfirmat prin mai multe premii naționale în domeniu;
  • suntem social responsabili în activitatea noastră: oferim suport pentru dezvoltarea afacerilor, educație antreprenorială, încurajăm voluntariatul, susținem educația gastronomică; suntem prietenoși mediului: promovăm produsele eco și punem accent pe reducerea consumului de apă și plastic. Iar pentru reducerea emisiilor de CO2 am instalat o stație pentru încărcare a mașinilor electrice, urmând ca până la finele anului să fie lansate încă două.

Cum sărbătorim 15 ani de succes împreună?

Aniversarea a 15-a ne oferă ocazia de a ne exprima recunoștința și de a vă mulțumi vouă, clienților noștri, deoarece doar împreună continuăm să scriem povestea de succes a METRO. Răsplătim loialitatea și de aceea v-am pregătit cadouri și surprize! 
 

Participă la Campania Aniversară cu premii pe măsură!

De 15 ani succesul tău este afacerea noastră! Pentru că vrem să împărtășim bucuria aniversării cu clienții noștri, METRO Moldova lansează un concurs, a cărui Mare Premiu este un AUTOMOBIL! 
În perioada 1 august - 15 septembrie 2019 vino în magazinele METRO din Chișinău și Bălți și fă cumpărături în valoare de cel puțin 1000 lei. Completează cu maximă atenție bonul pe care îl vei primi la casă (față/verso), introdu-l în urna instalată la ieșirea din magazin și ... încrucișează degetele! Câștigătorii concursului vor fi selectați prin tragere la sorți. Anunțarea lor va avea loc în data de 16 septembrie 2019.

Cu puțin noroc ai șansa să câștigi unul dintre premiile noastre: 
 

 

 

Trei biciclete marca Phantom 29"

Descriere tehnică: cadru din oțel, comutator spate Shimano RD-TY300, comutator fața Shimano FD-TX50, anvelope Ponely 29x2.10, angrenaj Metal 24x32x42, furca MODE Racing, amortizor furca frontala.

Cinci e-scutere electrice CITY BLITZ 

Descriere tehnică: viteza maximă 23 km/h, autonomie 12 km, timp de incarcare 3 ore, baterie 24V, putere motor 250W, greutate maximă utilizator 100 kg.

Zece vouchere cadou 

cu un nominal de 1000 MDL , acestea pot fi utilizate pentru cumpărături în oricare dintre magazinele METRO Cash&Carry Moldova.

Premiul Mare o mașină 100% electrică Renault ZOE

Baterie Z.E pentru o autonomie de 400 km pentru versiunile Z.E. 40, cutie de viteze automată, ABS (Anti-locking Braking System),AFU (Asistență la frânarea de urgență), ESP (Sistem de stabilitate electronică a vehiculului), HSA (Sistem de asistență a pornirii din rampă), Aer condiționat cu reglare automată, Airbag frontal șofer, Airbag frontal pasager deconectabil, Airbag-uri laterale cap-torace, cablu de încărcare Flexi Charger (6,5 m lungime), faruri de zi LED, jante otel 15”, pneuri MICHELIN ENERGY E-V, Kit de reparare pneuri Oglinzi retrovizoare reglabile electric, degivrante și rabatabile electric, regulator și limitator de viteză (Cruise Control), sistem de acces (deschidere/închidere) și demaraj al autovehiculului, sistem de prindere ISOFIX, sistem de monitorizare presiune pneuri, ambianță interioară "Gri Tropical", tapițerie textilă de culoare neagră cu inserții Z.E., două tetiere spate laterale, volan reglabil în înălțime și adâncime, geamuri electrice față, sistem multimedia și navigație R-LINK**, radio cu Bluetooth si USB, 4 difuzoare față/spate și 2 tweeters față,  ambianță interioară Gri Tropical, tapițerie textilă de culoarea neagra cu insertii Z.E., doua tetiere spate laterale, vopsea opaca de culoarea alba.

 

 

 
Află mai multe, citește Regulamentul promoției! 
Citește aici

* Mai multe cumpărături pe bonul fiscal = mai multe cupoane = mai multe șanse de câștig! 
** Mai multe bonuri fiscale > 1000 lei = mai multe cupoane = mai multe șanse de câștig!
*** În concurs pot intra clienții METRO, deținători ai cardului METRO valabil la data desfășurării concursului, care au împlinit vârsta de 18 ani la data 31.07.2019.

Pentru mai multe detalii consultă Regulamentul concursului .

 

Găsește în magazinele METRO oferte speciale și prețuri imbatabile.

În această perioadă multe etichete îți vor face cu ochiul, de aceea nu rata ocazia! Detalii pe pagina cataloage METRO.

 

În septembrie, vino cu întreaga familie la FOOD FEST – Powered by METRO.

Pentru a trăi împreună experiențe culinare deosebite. Dar nu numai: cei mari și cei mici se vor bucura de jocuri, ateliere, concursuri, masterclass-uri, muzică, dans și alte activități interesante pentru toată familia. Fii cu ochii pe pagina noastră de facebook!

 

Nu rata Ziua Afacerii Tale, pe 8 octombrie!

Dacă deții sau ești parte a unei mici afaceri, atunci vei fi sărbătorit și îți vei putea promova proiectele! Evenimentul este dedicat celor cu spirit antreprenorial, care contribuie la dezvoltarea comunității, de aceea merită să fie apreciați, cunoscuți și susținuți. Detalii la: www.ziuaafaceriitale.md

 

16.09.2019

 

METRO a ales câștigătorii tombolei aniversare, 
răsplătindu-le fidelitatea cu super-premii! 

De 15 ani succesul tău este afacerea noastră! Iar aniversarea ne-a oferit ocazia de a ne exprima recunoștința și de a vă mulțumi vouă, clienților noștri, deoarece doar împreună continuăm să scriem povestea de succes a METRO. Și pentru că la METRO loialitatea este răsplătită, am organizat o tombolă aniversară cu premii pe măsură, iar în data de 16 septembrie au fost extrase numele câștigătorilor!

Condițiile au fost simple: orice deținător al cardului METRO care făcea cumpărături la METRO în sumă de minim 1000 de lei în perioada 1 august - 15 septembrie 2019, intra în cursă pentru a câștiga: vouchere pentru cumpărături, trotinete, biciclete și marele premiu – un automobil electric Renault Zoe! 

Extragerea câștigătorilor s-a desfășurat la magazinul METRO 1, fiind transmisă în direct (LIVE) pe pagina oficială de Facebook METRO și pe alte pagini. Moderatorii evenimentului, membrii trupei Comedy Zebra Show, au adunat împreună bonurile participante din 3 boxe sigilate de la magazinele participante (METRO 1, METRO 2 și METRO Bălți). Cantitatea de bonuri s-a dovedit a fi de-a dreptul impresionantă, în concurs înscriindu-se mii de participanți.  

Premiile au fost adjudecate prin tragere la sorți, în prezența unei comisii formate din 4 membri: 
1. Serghei Martînov, director comercial METRO, 
2. Ana Drobot, specialist marketing METRO, 
3. Vladimir Crețu, consilier juridic METRO,
4. Sergiu Hudolei, auditor extern, compania „Moldauditing”.
În urma tragerii la sorți și validării de către comisie a bonurilor extrase, au fost desemnați câștigătorii premiilor tombolei aniversare METRO, care au fost telefonați în direct pentru confirmarea informațiilor furnizate.

Câștigătorii celor 10 vouchere pentru cumpărături în valoare de 1.000 de lei:
1. Ion Manciu
2. Valentin Coritchi
3. Chiril Cristescu
4. Alexandr Djichia
5. Liudmila Ivanova
6. Sergiu Mocreac
7. Anatolie Procop
8. Igor Rotaru
9. Elena Tigae
10. Igor Talmaci

Câștigătorii celor 3 biciclete marca „Phantom 29”:
1. Ghenadi Bivol
2. Andrei Credinta
3. Serghei Necoz

Câștigătorii celor 5 trotinete electrice marca „City Blitz”:
1. Maxim Cambura
2. Oleg Damian
3. Constantin Galeru
4. Igor Iarina
5. Serghei Mardari

Câștigătorul marelui premiu – automobilul electric Renault Zoe:
1. Maria Batin

Felicitări tuturor câștigătorilor!

Continuăm să sărbătorim împreună 15 ani de METRO: 
Găsește în magazinele METRO oferte speciale și prețuri imbatabile. În această perioadă multe etichete îți vor face cu ochiul, de aceea nu rata ocazia!
Vino cu întreaga familie la METRO FOOD FEST, pentru a trăi împreună experiențe culinare deosebite. Dar nu numai: cei mari și cei mici se vor bucura de jocuri, ateliere, concursuri, masterclass-uri, muzică, dans și alte activități de vară pentru toată familia. Vezi detalii aici. (https://www.facebook.com/events/912256172464556)
Nu rata Ziua Micilor Afaceri, 9 octombrie! Dacă deții sau ești parte a unei mici afaceri, aici vei fi sărbătorit și îți vei putea promova proiectele! Evenimentul este dedicat celor cu spirit antreprenorial, care contribuie la dezvoltarea comunității, de aceea merită să fie apreciați, cunoscuți și susținuți. Urmărește-ne pe Facebook (https://www.facebook.com/metro.md) pentru a afla toate detaliile în curând.

Promisiunea METRO
METRO promite să investească și în continuare cu prioritate pentru a pune la dispoziția clienților un sortiment variat și adaptat necesitaților lor de cumpărături, standarde înalte de calitate, suport, prețuri corecte și inovații care schimbă experiența de cumpărături. METRO are cea mai diversă gamă de produse nealimentare, sortimente variate de produse proaspete locale și internaționale. Echipa METRO este profesionistă și beneficiază de formare continuă la toate nivelurile, pentru a oferi clienților asistență ireproșabilă, deoarece succesul tău este afacerea noastră!