Noi lucrăm pentru tine - Vratko, SK Catering, Slovenia | Metro

„Vreau să susțin brutăria familiei prin magazinele mele.” 

 

Vratko, SK Catering, Slovenia

 

Vratko deține 9 magazine alimentare cu peste 70 de angajați și reușește să deschidă câte un nou magazin aproape în fiecare an. Cea mai mare motivație a sa este să susțină brutăria familiei, prin vânzarea produselor proaspete în toate magazinele sale.

„Trebuie să-ți placă ceea ce faci, dacă vrei să îți atingi scopurile. Aud adesea cum se plâng oamenii și mă întreb, de regretă că au o afacere, dacă a fost alegerea lor personală, nimeni nu i-a forțat să o facă. Așadar, deviza mea este: Am început afacerea, îmi place, dar nu este singurul lucru din viața mea. Și voi rămâne implicat în această afacere, atâta timp cât îmi aduce împliniri.” 

 

-Spune Vratko despre atitudinea sa față de afacere

„Îmi place mult când clienţii ne laudă, spunându-ne că magazinul nostru este mai bun decât orice a fost până acum. Și că serviciile pe care le oferim le-au făcut viețile mai ușoare sau mai bune. Această este o laudă cu adevărat deosebită. Este un proces ce oferă multe satisfacții - când văd că afacerea are un scop și că ceea ce facem are un impact real asupra vieților oamenilor.”

 

-Vorbind despre sentimentul de satisfacție

„Îmi aduc aminte când Metro  au introdus livrarea în Slovenia, era cam în perioada când ne-am lansat. Până atunci, trebuia să mergem personal la Metro pentru produse și cred că am fost printre primii clienți din slovenia care s-au bucurat de serviciul de livrare. A trebuit să reinventăm procesul noi înșine, perfecționându-l prin multă comunicare, dar ne-am descurcat. Cred că am făcut-o cu mult succes chiar, până la momentul în care a devenit o rutină acum.”


-Spune Vratko despre primele livrări Metro

SK Catering este mai mult decât un lanț de supermarkete, este un loc unde tradițiile familiei sunt demonstrate într-un aranjament apetisant de bunătăți coapte.

GĂSEȘTE MAI MULTE ISTORII DE SUCCES
Vezi aici

Te inspiră oamenii creativi și ai vrea să pui umărul la succesul lor?

Suntem în căutarea oamenilor dornici să se alăture celor 600 angajați care nu lucrează pentru METRO, dar pentru succes.

Te așteptăm în echipa METRO!  

Pentru mai mult acceseaza METRO Carieră

Avantajele tale
ofertele metro
cele mai noi
cataloage
Le găsești
aici
Răsfoiește acum
catalog oferte metro - reviste metro cu reduceri si promotii
noutățile metro
ții să fii
mereu informat?
Aici te poți abona
pentru noutăți și oferte
Aplică acum
newsletter metro informatii oferte promotii