METRO Moldova

METRO Cash & Carry Moldova și-a deschis ușile pentru clienții săi în Decembrie 2004, în orașul Chișinău, fiind şi prima companie care a introdus pe piaţa din Moldova un nou sistem de vânzare – cash & carry. Încă de la intrarea sa pe piaţă, compania şi-a concentrat activitatea pentru a le oferi clienţilor săi o gamă variată de produse, cu un raport optim calitate-preţ, precum și oferte periodice avantajoase.

 

Începând cu luna octombrie 2006, METRO Cash & Carry Moldova și-a extins activitatea, deschizând al doilea magazin în orașul Chișinău și primul magazin în orașul Bălți, astfel încât la finele anului 2006 activitatea operațională a companiei cuprindea  trei magazine cu un spațiu comercial în total de peste 18000 m2. 

 

Pentru a consolida parteneriatul pe care îl are cu ai săi clienţi profesionişti din industria ospitalieră și revânzători, în aprilie 2010 METRO Cash & Carry Moldova lansează serviciul Livrare. Oferind astfel oportunitatea clienților de a primi de la un furnizor de încredere sortimentul și calitatea de care au nevoie.

METRO Cash & Carry Moldova oferă clienților săi o gamă variată de produse de peste 25.000 de articole, are implementate standarde internaționale în siguranța alimentară: ISO 22.000 si HACCP iar clienții magazinelor sunt deserviți de către cei peste 600 de angajați profesioniști.

 

METRO este unul din specialiştii internaţionali în domeniul vânzărilor en-gros şi retail. Compania își desfășoară activitatea în 35 țări și angajează peste 104,000 de oameni din întreaga lume.  În anul financiar 2017/18, compania METRO a înregistrat un volum al vânzărilor de €36,5 miliarde. Compania oferă soluții individualizate pentru a satisface cererea la nivel regional și internațional pentru clienții săi angrosiști și din vânzări cu amănuntul.  Prin intermediul mărcilor sale comerciale  METRO/MAKRO Cash & Carry și Real, precum și prin intermediul serviciilor de livrare și prin inițiativele privind digitalizarea, compania METRO stabilește standardele pentru viitor: focalizarea pe client, soluții digitale și modele de afaceri sustenabile.

Clienții noștri

1 HoReCa (hotele, restaurante, companii de catrering)

2 Revânzători

3 Oficii, birouri, companii prestatoare de servicii

4 Consumatori finali

 

 

Pe baza legitimației METRO, clienții au acces ușor la toate produsele, precum și la serviciile de consultanță oferite în fiecare magazin de către echipele noastre de specialiști.

Întreabă METRO
ÎȚI ACORDĂM SUPORTUL DE CARE AI NEVOIE
Suntem mereu aicipentru a te ajuta 
Contactează-ne