Interviu cu Ion Barancean | Metro

Interviu cu Ion Barancean

Ion Barancean este unul dintre producătorii locali care și-a dorit să dezvolte o afacere aici, în țară, în satul Tochile Răducani din raionul Leova.
Ani la rând, împreună cu părinții săi, a cultivat pe terenurile agricole ale familiei cereale, cartofi, ardei, iar cerințele consumatorului
l-au determinat să-și orienteze afacerea și în altă direcție – căpșunile crescute în câmp deschis.

Despre afacerea Fruct Agro-Prut


Ideea de creării a venit ca o scânteie, în 2017, și am trecut repede la treabă. Am luat material săditor de aici, din Republica Moldova, ne-am documentat temeinic despre condițiile de creștere a căpșunilor, astfel încât să oferim produse locale de calitate superioară, care să se bucure de succes pe piața locală. Actualmente avem o plantație de 2 ha, cele mai dulci și aromate căpșuni pe care le-ați gustat vreodată.


Colaborarea cu METRO


Noi am apelat la ajutorul METRO, care este un partener important pentru noi, producătorii locali. Odată ce am început să colaborăm, știam că pentru o anumită perioadă vom livra zilnic o anumită cantitate de produse. Marele nostru avantaj din colaborarea cu METRO este siguranța să produsele noastre nu vor sta pe câmp, ci vor fi livrate în stare proaspătă către consumatori. Având asemenea parteneri de încredere, putem să muncim și să investim la fel de mult în calitate, iar certificatele noastre demonstrează proveniența produselor.

Avantajele tale
ofertele metro
cele mai noi cataloage
Le găsești aici
Răsfoiește acum
catalog oferte metro - reviste metro cu reduceri si promotii
noutățile metro
ții să fii mereu informat?
Aici te poți abonapentru noutăți și oferte
Aplică acum
newsletter metro informatii oferte promotii