Interviu cu Ilie Verdeș | Metro

Interviu cu Ilie Verdeș

Fiind o sursă naturală de vitamine, minerale și fibre, verdețurile sunt recomandate a fi consumate zi de zi pentru o alimentație sănătoasă. În bucătărie ele au rolul de a completa felurile principale sau de a asezona și condimenta preparatele culinare. Dar cum este să crești și să vinzi în Moldova verdețuri la fel de aromate ca cele din grădina bunicii? Faceți cunoștință cu Ilie Verdeș, fondatorul MolAgro care afirmă că principalul ingredient al succesului de piață pentru afacerea sa este... pasiunea, „asezonată” cu parteneri de încredere.

Despre afacerea MolAgro


Afacerea a început acum 2 ani de zile iar problemele cu care ne-am confruntat au fost multe, unu piața de desfacere, ambalajul pentru a fi expus cât și factorul uman. Pe timp de pandemie multe afaceri s-au confruntat cu această problemă pentru că piețele au fost închise. Fiecare zi e una nouă cu provocări noi, iar fără pasiune și plăcere afacerea dată nu avea sorți de izbândă. Pe viitor dorim extinderea suprafeței și terenului agricol și să dezvoltăm afacerea.


Colaborarea cu METRO

Azi, METRO ne permite să livrăm produsele noastre fiind un partener stabil și de încredere ce ne permite să ne dezvoltăm planurile de viitor și să ne extindem. Un alt beneficiu este că consumatorul local își poate găsi la vitrină produsul local, de o calitate superioară cu un certificat ce îi dă o siguranță.

Avantajele tale
ofertele metro
cele mai noi cataloage
Le găsești aici
Răsfoiește acum
catalog oferte metro - reviste metro cu reduceri si promotii
noutățile metro
ții să fii mereu informat?
Aici te poți abonapentru noutăți și oferte
Aplică acum
newsletter metro informatii oferte promotii