Înregistrare client nou

Aplică pentru cardul METRO

Comunicate de presa

METRO Cash & Carry Moldova nu are nici o legătură cu campaniile false promovate prin SMS .

Dragi clienti,

METRO Cash & Carry Moldova doreşte să informeze clienţii săi, asupra mesajelor sms cu conţinut fals şi transmise în mod abuziv de către persoane necunoscute, în numele companiei METRO Cash & Carry International. Compania METRO Cash & Carry Moldova nu are nicio legătură cu această campanie cu premii, transmisă prin SMS, iar numele METRO este folosit fără acordul acesteia.

METRO Cash & Carry Moldova recomandă persoanelor care au primit acest gen de mesaje sau apeluri telefonice în numele companiei METRO Cash & Carry şi prin care sunt anunţaţi că au câştigat premii substanţiale ce presupun efectuarea unor plăţi pentru a fi ridicate, să nu le raspundă şi să nu furnizeze informaţii cu caracter personal.

Dacă au răspuns deja unor mesaje de acest tip, le recomandăm să întrerupă comunicarea cu sursa lor şi să contacteze autorităţile competente, respectiv cea mai apropiată unitate de poliţie, unde se pot informa asupra modului în care trebuie să procedeze pentru a reclama această tentativă de fraudă şi pentru a-şi proteja informaţiile personale.

Promoţiile pe care METRO Cash & Carry Moldova le organizează pentru clienţii săi, se regăsesc în revistele METRO, care sunt distribuite clienţilor sau postate pe site-ul oficial al companie www.metro.md.

De asemenea, pentru orice întrebări legate de promoţiile pe care le desfăsoară METRO Cash & Carry Moldova, vă rugăm să contactaţi serviciul „Relaţii Clienţi” al companiei, la următoarele numere de telefon:

  • magazin METRO Chisinau 1 (Stauceni): 022  405 213
  • magazin METRO Chisinau 2 (Botanica): 022  400 113
  • magazin METRO Balti :  0231 54 413

    Administratia

    METRO Cash & Carry Moldova

COMODA - Stilul are o nouă abordare !

METRO Cash & Carry Moldova a pornit aventura sa în lumea modei, din 26 februarie 2016 stilul are o nouă abordare, pe nume COMODA. În fiecare magazin METRO Moldova a fost lansat un nou concept de prezentare și un sortiment larg de vestimentație.

24x32 Custom

 COMODA - Stilul are o nouă abordare !

METRO Cash & Carry Moldova a pornit aventura sa în lumea modei prin deschiderea COMODA

Metro Cash&Carry Moldova a pornit aventura sa în lumea modei. Din 26 februarie 2016 stilul are o nouă abordare, pe nume COMODA. În fiecare magazin METRO Moldova a fost lansat un nou concept de prezentare și un sortment larg de vestimentație.

Noul concept a fost creat din respectul față de clienți, furnizori, dar și personalul magazinului. Aici se găsesc atât produse autohtone, cât și articole vestimentare din Europa Centrală și de Est și Asia, accentul punându-se pe raportul calitate - preț.

La COMODA fiecare client își alege ținuta care crede că i se potrivește siluetei, stilului de viață și personalității. Pe rafturile Comoda pot fi găsite soluții complete de vestimentație. 

Cu un personal specializat în vâzarea articolelor vestimentare, COMODA vine și cu o casă de marcat personalizată. Clientul a ieșind de la cabina de probă are posibilitatea să achite produsul pe loc, în raionul COMODA.

COMODA este primul proiect de amploarea realizat de METRO Cash & Carry Moldova în Republica Moldova, in anul 2016. In anul 2015 METRO Cash & Carry Moldova a realizat cu success un alt proiect mare - implementarea standardului privind siguranța alimentară  ISO 22000:2005.

METRO Cash & Carry Moldova va depune în continuare efort pentru a fi cât mai aproape de clienții săi și de a satisface cerințele acestora.