Înregistrare client nou

Aplică pentru cardul METRO

Comunicate de presa

COMODA - Stilul are o nouă abordare

METRO Cash & Carry Moldova a pornit aventura sa în lumea modei prin deschiderea COMODA

Metro Cash&Carry Moldova a pornit aventura sa în lumea modei. Din 26 februarie stilul are o nouă abordare, pe nume COMODA. În cadrul magazinului din sectorul Botanica, a fost lansat un nou concept de prezentare și un sortment larg de vestimentație.

Noul concept a fost creat din respectul față de clienți, furnizori, dar și personalul magazinului. Aici se găsesc atât produse autohtone, cât și articole vestimentare din Europa Centrală și de Est și Asia, accentul punându-se pe raportul calitate - preț.

La COMODA fiecare client își alege ținuta care crede că i se potrivește siluetei, stilului de viață și personalității. Pe rafturile Comoda pot fi găsite soluții complete de vestimentație. 

Cu un personal specializat în vâzarea articolelor vestimentare, COMODA vine și cu o casă de marcat personalizată. Clientul a ieșind de la cabina de probă are posibilitatea să achite produsul pe loc, în raionul COMODA.

COMODA este primul proiect de amploarea realizat de METRO Cash & Carry Moldova în Republica Moldova, in anul 2016. In anul 2015 METRO Cash & Carry Moldova a realizat cu success un alt proiect mare - implementarea standardului privind siguranța alimentară  ISO 22000:2005.

METRO Cash & Carry Moldova va depune în continuare efort pentru a fi cât mai aproape de clienții săi și de a satisface cerințele acestora.