Îți dorești o nouă PROVOCARE PE PLAN PROFESIONAL?  

Fiind una dintre cele mai mari companii din Moldova și lider pe piață, în sectorul angro, oferim multe perspective de creștere profesională. Suntem o companie formată din circa 500 de vânzători, asistenți, directori de magazine, speciliaști în logistică, măcelari, experți financiari și ne leagă pasiunea pentru dezvoltarea afacerii și clienții noștri profesioniști.

Susținem o cultură corporativă care se bazează pe comunitate și responsabilitate, corectitudine și promovare, fiabilitate și durabilitate. La noi vei găsi colegi extraordinari, salarizare bazată pe performanță, multe oportunități de dezvoltare și un loc de muncă cu perspective orientate spre viitor.

Dacă ți-am trezit interesul, aplică cât mai curând, iar noi îți vom zice un sincer: „Bine ai venit în echipa METRO!”

Poziții vacante

casier

Vânzător magazin

Magazinele reprezintă inima activității noastre. Dacă și tu ești pasionat de comerț și vrei să afli care sunt procesele prin care un magazin METRO oferă servicii de calitate, atunci alătură-te echipei noastre.
lucrator comercial

Lucrător comercial

Magazinele reprezintă inima activității noastre. Dacă și tu ești pasionat de comerț și vrei să afli care sunt procesele prin care un magazin METRO oferă servicii de calitate, atunci alătură-te echipei noastre.
consilier juridic

Consilier Juridic Junior

Ești în căutarea unor noi provocări și vrei să te dezvolți profesional? La METRO poți găsi profesii pe care nu te aştepţi să le întâlnești în industria comerțului cu amănuntul. 

Oportunități de angajare

headquarter

Sediul Central

Dacă și tu ești pasionat de comerț și vrei să afli care sunt procesele prin care un magazin METRO oferă servicii de calitate, atunci alătură-te echipei noastre
magazine

Magazine

Alătură-te echipei din magazinele METRO și dezvoltă-ți abilitățile de comunicare și relaționare cu clienții. Pas cu pas.
students

Programe pentru studenți

Suntem mereu în căutare de tineri talentați și dornici să se dezvolte. Află care sunt programele noastre și în ce constă procesul de aplicare .
Alătură-te echipeiMETRO
Completează formularul online