Angajări METRO - află cum poți face o carieră la METRO | Metro

Facem echipa împreună!

Ești în căutarea unei noi provocări pe plan profesional? Fiind una dintre cele mai mari companii din Moldova și lider pe piață în sectorul angro, oferim multe perspective de creștere profesională. Suntem o companie formată din circa 500 de vânzători, asistenți, directori de magazine, speciliaști în logistică, măcelari, experți financiari și ne leagă pasiunea pentru dezvoltarea afacerii și clienții noștri profesioniști.
Susținem o cultură corporativă care se bazează pe comunitate și responsabilitate, corectitudine și promovare, fiabilitate și durabilitate. La noi vei găsi colegi extraordinari, salarizare bazată pe performanță, multe oportunități de dezvoltare și un loc de muncă cu perspective orientate spre viitor.

Dacă ți-am trezit interesul, aplică cât mai curând, iar noi îți vom zice un sincer: „Bine ai venit în echipa METRO!”
Angajam la metro
Ești în CăutareA unui loc de muncă?
Vino să facemechipa împreună!
Completează cererea online
De ce noi?
perk1

Asigurare medicală

perk2

Tichete de masă

perk3

Creștere profesională

perk4

Activități de socializare

perk5

Transport gratuit

level up

Programe de instruire

reduceri

Reducere în magazine

bonus

Premii

Poziții vacante

headquarter

Sediul Central

Să lucrezi în Sediul central METRO înseamnă să vezi cum sunt interconectate procesele de afaceri, astfel poți să înveți încontinuu, să înțelegi mai bine necesitățile clienților noștri, să găsești noi soluții și să contribui la dezvoltarea companiei. 
magazine

Magazine

Să lucrezi în magazinele METRO înseamnă să faci parte dintr-o echipă profesionistă, în care toți au un scop comun și unde fiecare contribuie la îndeplinirea acestuia. Astfel, pe zi ce trece vei deveni tot mai bun, iar rezultatele muncii tale se vor vedea imediat.
students

Programe pentru studenți

 La METRO, găsești programe dedicate tinerilor, care îți oferă posibilitatea de a te dezvolta personal și profesional. Din primele zile, un angajat METRO care are deja experiență, te va ajuta și iți va răspunde la toate întrebările, ușurând astfel, integrarea și adaptarea ta în companie.