Angajări METRO - află cum poți face o carieră la METRO | Metro

METRO Carieră

Ești în căutarea unui job unde să ai satisfacția lucrului bine făcut, să pui umărul la reușitele clienților, să te realizezi profesional și să crești în carieră? 
Un asemenea loc de muncă îl găsești la METRO, pentru că noi lucrăm pentru succesul tău!  

 

 

 

Alte motive importante pentru a te angaja la METRO:

faci parte dintr-o echipă dinamică și competitivă, muncești într-un mediu de lucru plăcut, înveți și lucrezi alături de profesioniști,
ai un loc de muncă sigur, într-o companie internațională cu o cultură corporativă dezvoltată, unde printre valorile-cheie se numără leadership-ul, spiritul antreprenorial, orientarea spre client și încrederea în oameni,
compania oferă angajaților săi în mod constant oportunități de dezvoltare personală și profesională,
METRO este unul dintre cei mai atrăgători angajatori pentru oamenii talentați, fie că au deja experiență sau fac primii pași în carieră – dacă ești student, absolvent sau specialist format, aici îți vei găsi propria cale de creștere, care începe la sediul central sau în unul dintre magazine.

 

 

 

Să lucrezi în magazinele METRO înseamnă să faci parte dintr-o echipă profesionistă, în care toți au un scop comun și unde fiecare contribuie la îndeplinirea acestuia. Astfel, pe zi ce trece vei deveni tot mai bun, iar rezultatele muncii tale se vor vedea imediat. Fiecare magazin își întâmpină clienții cu entuziasm zi de zi, alături de o echipă talentată și motivată, din care poți face parte și tu.

 

Să lucrezi în Sediul central METRO înseamnă să vezi cum sunt interconectate procesele de afaceri, astfel poți să înveți încontinuu, să înțelegi mai bine necesitățile clienților noștri, să găsești noi soluții și să contribui la dezvoltarea companiei. 

 

Atragerea și dezvoltarea tinerilor talentați reprezintă baza politicii noastre de personal. La METRO, găsești programe dedicate tinerilor, care îți oferă posibilitatea de a te dezvolta personal și profesional. Din primele zile, un angajat Metro care are deja experiență, te va ajuta și iți va răspunde la toate întrebările, ușurând astfel, integrarea și adaptarea ta în companie.

 

 

Satisfacția clienților noștri reprezintă esența și obiectivul activității noastre. Nu încetăm să căutăm soluții și să facem tot ce ne stă în puteri pentru ca fiecare client să revină cu plăcere în magazinele noastre. Avem convingerea că aceste obiective le putem atinge doar împreună cu angajați pasionați de activitatea lor și profesioniști în domeniu.

Aici lucrezi pentru succes!

Vino să punem umărul la succesul clienților noștri, succesul nostru și al familiilor noastre!

 

 

completează CV-ul
 Vrei să faci parte din echipa noastră?
Completează CV-ul
află mai multe