Înregistrare client nou

Aplică pentru cardul METRO

METRO - Școala Comerțului

Scoala Comerului
METRO - Școala Comerțului este un program de practică dedicat studenților. Datorită acestui proiect studenții au posibilitatea sa cunoască mai bine principiile de lucru în cadrul unui comerț modern, atât in Sediul Central METRO Cash & Carry Moldova, cât si în magazine. 

Acest program se derulează anual, pentru o perioadă minimă de 30 de zile și deobicei coincide cu perioada practicii de producție din cadrul insituțiilor superioare de învățământ.

In anul 2016,  programul “METRO –Scoala Comertului” se va desfasoara in perioada 09.03.16 – 24.04.16.


Apreciem nu doar cunoștințele teoretice dobândite în cadrul studiilor universitare dar si calitățile personale, cum ar fi: capacitatea de lucru în echipă, orientarea către rezultat, inițiativă, creativitate. De aceea, în cadrul practicii, ajutăm studenții să-și manifeste și dezvolte potențialul.


Dacă ești gata să faci primul pas în construirea unei cariere, fiind parte a proiectului METRO – Școala Comerțului, va trebui pina pe data de 15.02.16
sa parcurgi următorii pași:

  • să expediezi CV-ul și o scrisoare de intenție la adresa de e-mail: resurse.umane@metro.md, menționând denumirea proiectului 
  • să susții un interviu cu specialiștii departamentului resurse umane
Practica in cadrul METRO Cash & Carry Moldova este oportunitatea excelentă de a dobândi cunoștințe și abilități profesionale, precum și experiență de lucru într-o companie internațională. 


Noi avem ce să oferim!