Lasă-ne să te ghidăm către o experiență de succes

Dacă tocmai ai absolvit studiile universitare și vrei să faci pasul următor către dezvoltarea ta profesională și personală, hai să ne cunoaștem!

Programele dedicate tinerilor îți oferă sprijinul necesar pentru a-ți croi drumul profesional.  Din primele zile, un angajat Metro care are deja experiență, te va ajuta și îți va răspunde la toate întrebările, ușurând integrarea și adaptarea ta în companie.

Programe disponibile

Metro scoala comertului

METRO - ȘCOALA COMERȚULUI

este un program de practică dedicat studenților. Datorită acestui proiect studenții au posibilitatea sa cunoască mai bine principiile de lucru în cadrul unui comerț modern, atât în Sediul Central METRO Cash & Carry Moldova, cât si în magazine.
Detalii program
metro

METRO POTENTIALS

este un program unic de dezvoltare dedicat tinerilor profesioniști, care oferă posibilitatea de a efectua un stagiu de formare profesională. Astfel, vei avea ocazia de a activa în cadrul diferitor departamente ale companiei, inclusiv în sediul central din Düsseldorf! Vei beneficia de diverse oportunități, de a dezvolta o carieră de succes, de a vizita și studia în alte țări unde este prezent METRO Cash & Carry.
Detalii program
VREI SĂ FACI PARTE DIN ECHIPA NOASTRĂ?
Completează cererea online