METRO Școala Comerțului

este un program de practică dedicat studenților. Datorită acestui proiect studenții au posibilitatea sa cunoască mai bine principiile de lucru în cadrul unui comerț modern, atât in Sediul Central METRO Cash & Carry Moldova, cât si în magazine. 

 

 

METRO Cash & Carry Moldova oferă studenţilor instituţiilor superioare cu profil economic, din ultimul an de studii (ciclul I), oportunitatea de a trece dincolo de paginile cărţilor de specialitate printr-un program de practică inedit.

Programul presupune integrarea studenţilor într-un stagiu de practică în diverse domenii de activitate (Operaţional, Resurse Umane, Achiziţii, Management Clienţi şi Financiar) în cadrul companiei.

Apreciem nu doar cunoștințele teoretice dobândite în cadrul studiilor universitare dar si calitățile personale, cum ar fi: capacitatea de lucru în echipă, orientarea către rezultat, inițiativă, creativitate. De aceea, în cadrul practicii, ajutăm studenții să-și manifeste și dezvolte potențialul.

DACĂ ÎŢI DOREŞTI

Să afli principiile comerţului modern
Să înveţi de la profesioniştii în domeniu
Să îţi dezvolţi aptitudinile pentru a obţine rezultate
Să încerci să îndeplineşti sarcini reale
Să fii cu un pas înaintea tuturor 

 

VINO LA "METRO - Şcoala comerţului"! Perioada de desfasurare martie - aprilie.Transmite CV-ul și o scrisoare de intenție la adresa de e-mail: resurse.umane@metro.md, până în data de 31 ianuarie, menționând în subiectul e-mailului  "METRO - Şcoala comerţului" şi domeniul de activitate pe care vrei să îl descoperi.
Practica in cadrul METRO Cash & Carry Moldova este oportunitatea excelentă de a dobândi cunoștințe și abilități profesionale, precum și experiență de lucru într-o companie internațională.  
Noi avem ce să-ți oferim!
  

 

 
Vrei să faci parte din echipa METRO?
Aplică acum pentru cel mai potrivit job!
 
Completează CV-ul