Îți dorești o nouă PROVOCARE PE PLAN PROFESIONAL?  

Fiind una dintre cele mai mari companii din Moldova și lider pe piață, în sectorul angro, oferim multe perspective de creștere profesională. Suntem o companie formată din circa 500 de vânzători, asistenți, directori de magazine, speciliaști în logistică, măcelari, experți financiari și ne leagă pasiunea pentru dezvoltarea afacerii și clienții noștri profesioniști.

Susținem o cultură corporativă care se bazează pe comunitate și responsabilitate, corectitudine și promovare, fiabilitate și durabilitate. La noi vei găsi colegi extraordinari, salarizare bazată pe performanță, multe oportunități de dezvoltare și un loc de muncă cu perspective orientate spre viitor.

Dacă ți-am trezit interesul, aplică cât mai curând, iar noi îți vom zice un sincer: „Bine ai venit în echipa METRO!”

Poziții vacante

consilier juridic

Asistent manager categorie produse alimentare

Post disponibil în:

1

Îngrijitor încăperi

magazine

Găsește aici mai multe posturi disponibile în magazine

Detalii

Oportunități de angajare

headquarter

Sediul Central

Dacă și tu ești pasionat de comerț și vrei să afli care sunt procesele prin care un magazin METRO oferă servicii de calitate, atunci alătură-te echipei noastre
Vezi pozițiile vacante
magazine

Magazine

Alătură-te echipei din magazinele METRO și dezvoltă-ți abilitățile de comunicare și relaționare cu clienții. Pas cu pas.
Vezi pozițiile vacante
students

Programe pentru studenți

Suntem mereu în căutare de tineri talentați și dornici să se dezvolte. Află care sunt programele noastre și în ce constă procesul de aplicare .
Vezi programele disponibile
Alătură-te echipeiMETRO
Completează formularul online