METRO Carieră

Vino alături de noi să faci parte dintr-o echipa  dinamică și competitivă, să-ți desfășori activitatea într-un mediu de lucru plăcut, sa înveți și să lucrezi alături de profesioniști!

 

 

 

METRO – reprezintă un loc de muncă sigur, într-o companie internațională cu o cultură corporativă dezvoltată, unde printre valorile cheie se numără leadershipul, spiritul antreprenorial, orientarea spre client și încrederea în oameni. Compania oferă angajaților săi oportunități  de creștere personală și  dezvoltare profesională.  Dacă ești student,  absolvent sau specialist format, la METRO vei putea găsi propriul mod de dezvoltare - în sediul central sau în unul din magazine. 
METRO este unul dintre cei mai atrăgători angajatori pentru  oameni talentați care au experiență sau care încep cariera.

 

 

 

Să lucrezi în magazinele METRO înseamnă să faci parte dintr-o echipă profesionistă, care are un scop comun, unde fiecare contribuie la îndeplinirea acestuia. Astfel, pe zi ce trece, vei deveni din ce în ce mai bun, iar rezultatele muncii tale se vor vedea aici și acum.

 

 

Să lucrezi în Sediul central METRO înseamnă să vezi cum sunt interconectate procesele de afaceri, oferind oportunitatea de a învăța continuu, să înțelegi  mai bine nevoile clienților noștri, să găsești noi soluții și să contribui la dezvoltarea  companiei. 

 

 

Atragerea și dezvoltarea talentelor reprezintă baza politicii noastre de resurse umane. La METRO vei face parte dintr-un colectiv de oameni talentați și ambițioși. Alătură-te echipei noastre de profesioniști!

 

 

Satisfacția clienților noștri reprezintă esența și obiectivul activității noastre. Nu încetăm să cautăm soluții și să facem tot ce ne stă în puteri, astfel încît clientul să aibă plăcerea să revină în magazinele noastre. Avem convingerea că aceste obiective le putem obține doar  împreună cu angajați pasionați de activitatea lor și profesioniști în domeniu. 

 

 

 
Vrei să faci parte din echipa METRO?
Aplică acum pentru cel mai potrivit job!
 
Completează CV-ul