Înregistrare client nou

Aplică pentru cardul METRO

Hai la un picnic văratic cu METRO!

Picnicul este ocazia perfectă pentru a ieși cu familia sau prietenii în natură și a lua tot de la vremea frumoasă de afară. Pe lângă timpul care instigă la distracție, dorim să ne bucurăm și de bucate, băuturi răcoritoare, confort, protecție solară și lipsă de umezeală. Pentru un picnic reușit, nu uita să te încarci cu cele necesare (mai ales, dacă ai ocazia să profiți de prețuri reduse).

Lada frigorifică

Soarele și temperatura caniculară nu mențin bucatele în stare proaspătă, riscul intoxicației crescând îngrijorător. Pentru a avea produsele alimentare pe parcursul întregii zile în siguranță, optează pentru o ladă frigorifică.

Lada frigorifică nu doar te salvează de la intoxicație, fiind alegerea ideală pentru cei care iubesc ca băuturile răcoritoare să fie într-adevăr răcoritoare.

lada-frigorifica-pentru-picnic

Comoditatea oferită de ladă depinde și de dimensiunile acesteia. Puteți găsi lăzi frigorifice de toate dimensiunile: pentru cantități de produse mai mare sau mai mică.

Dacă nici dimensiunile lăzilor mici nu corespund așteptărilor tale, atunci pungile frigorifice în care pur și simplu depozitați produsele, vin ca alternativă. Temperatura produselor se va schimba mai încet decât în mod obișnuit, dar mai rapid decât în cazul unei lăzi.

Acestea pot fi utilizate în diferite ocazii ce apar frecvent, în special, vara la pescuit, la piscină sau la mare.

Șezlongul

Un picnic ideal este acel care te predispune spre odihnă spirituală și fizică. Somnul sau simpla întindere a mușchilor aduce atât de multă plăcere și spirit picnicului.

sezlong-pliabil-metro

Fie că alegi un șezlong din lemn, aluminiu sau petan, pentru odihna acasă, sau un șezlong pliabil, portabil, pentru deplasări, oricare din ele te va ajuta să te relaxezi vara aceasta.

Grătarul

Grătarul devine întotdeauna punctul central al oricărui picnic organizat în sânul naturii. Chiar dacă grătarul este folosit în principal pentru a găti fripturi (din carne de porc, pui, vita, miel etc), frigărui, pește sau legume, există o gamă largă  de alte întrebuințări culinare ale grătarului de exterior. De aceea, alegerea unui grătar devine mai dificilă, cu cât acestea sunt mai variate: electrice, cu lemn, cărbuni, cu gaz.

gratare-metro

Grătare cu lemn sau cărbuni sunt cele mai răspândite și folosite, deoarece sunt simple în întrebuințare și au o schemă relativ simplă de construcție. Iubitorii de bucate gătite la grătar îl recomandă pe cel cu lemn pentru că lemnul oferă un gust și aromă specială bucatelor gătite. Majoritatea combină lemnul și cărbunii, utilizând lemnul la etapa inițială și cărbunii pentru a întreține focul.

Grătare cu gaz

Grătarele cu gaz sunt recomandabile pentru că poți ușor manevra cu caracteristicile acestora, regla temperatura, intensitatea flăcării și pot fi curățate foarte ușor.

Grătarele cu gaz nu produc fum, astfel fiind perfect dacă vă aflați în grădină și nu doriți să deranjați vecinii.

gratar

Grătare electrice

Grătarele electrice au avantaje incontestabile la unele capitole, comparativ cu celelalte tipuri.

Acestea pot fi utilizate atât în interior, cât și în exterior, ceea ce face imposibil ca ploaia să vă distrugă picnicul. Grătarele electrice se curăță foarte simplu și se încălzesc rapid, economisind din timpul pe care puteți să îl petreceți cu familia sau prietenii.

Magazinul METRO pune la dispoziția clienților săi toate produsele necesare unui picnic cu adevărat văratic, ideal pentru un weekend desăvârșit în sânul familiei. Tu bucură-te de vară alături de cei dragi, iar noi îţi asigurăm momentele excepționale, prin confort, calitate și prețuri foarte accesibile!