Înregistrare client nou

Aplică pentru cardul METRO

Cumpărături de Paști

METRO – destinație comodă pentru toate cumpărăturile de Paști

Noi, moldovenii, avem un suflet mare și adorăm obiceiurile și sărbătorile frumoase. Iubim primăvara în mod deosebit pentru culori, armonie și atmosfera de sărbătoare, din prima zi a lunii martie și până în aprilie, când sărbătorim Paștele. Evident, de la curățenia de primăvară la mesele de sărbătoare, necesitățile zilnice ne impun să căutăm un hypermarket – un loc unde să poți găsi absolut orice produs necesar în timp record, cu prețuri reduse și la oferte promoționale.

Fiecare gospodină știe că primăvara, dar și pregătirile pentru sărbătoare încep cu mult înainte, iar prima etapă se referă la produse pentru curățenia generală. Această perioadă este una, în care toate gospodinele, în mod unanim, fac curățenie și își aduc casele în stare ideală.

Magazinele METRO vă pun la dispoziție peste 200 de articole pentru curățenie și produse pentru baie: mănuși, lavete umede sau de bumbac, bureți etc., care vor ușură munca în casă în această perioadă. Pentru curățarea suprafețelor: pardoseli, geamuri, covoare, mobilă, parchet, veți găsi numeroase soluții de calitate, de diferite branduri. Iar pentru că instrumentele de lucru sunt la fel de importante, găsiți la METRO tot, de la burete la orice tip de mop sau perii de aspirator. Pentru a păstra efectele curățeniei de primăvară, puteți opta pentru purificatoare de aer sau instalații automate de pulverizare a soluțiilor aromate.

produse-pentru-curatenie

Grădina tot are nevoie de atenție, terasele și curțile cer insistent o reamenajare, odată cu încălzirea vremii. Sărbătorile sunt și un motiv de a găti mult și gustos, celebrând din plin viața, iar produsele alimentare la preț redus sunt o bucurie pentru buget.

produse-pentru-gradina-si-terasa

Paștele este o sărbătoare specială, asociată cu cozonaci, ouă colorate și întâlniri de suflet cu familia. Grijile asociate pregătirii pentru Paști ne provoacă emoții pozitive și pline de bucurie. Nu vă limitați doar la vopsirea ouălor și coacerea cozonacilor. Păcat ar fi să vă lipsiți de plăcerea de a simți la maxim starea de spirit a acestei sărbători. Încercați să diversificați decorul casei dumneavoastră, cu ocazia acestei sărbători.

METRO ține cont de ultimele tendințe în materie de design, și vă propune o gamă largă de articole pentru ca dumneavoastră să dați o nou suflu decorului casei și a grădinii. Produsele METRO vor crea confortul și stilul de viață pe care vi-l doriți.

Pentru a crea o atmosferă plăcută, de primăvară în locuința dvs., ar trebui să acordați o atenție deosebită gamei de culori a interiorului. Culorile favorite ale sezonului sunt verde, galben, alb și roșu. Puteți diversifica decorul cu diverse accente de culoare precum șervețele, ghiveciuri, picturi, ce vor da un aer proaspăt locuinței dumneavoastră.

La sosirea primăverii și a sărbătorii de Paști, ar fi bine să vă faceți locuința cât mai deschisă și luminoasă. Prin urmare, merită să scoateți perdelele grele de la ferestre și să le înlocuiți cu o versiune mai ușoară. În acest caz, tulul elegant este o soluție ideală. Dar, dacă doriți, puteți alege, de exemplu, perdele cu imprimeu floral.

A mai rămas puțin până la Paști, deci e timpul să ne gândim  la masa festivă, care va fi elementul central al sărbătorii. Pe lângă produsele clasice, din carne de miel și porc, puteți opta pentru feluri mai ușoare, fără a uita de rolul decorațiilor, atât în procesul de gătit, cât și în timpul decorării mesei. Care sunt principalele tendințe de design, ce decor să alegeți și cum să îl realizați?

În ceea ce privește stilistica generală a decorului de Paști, în tendință rămâne a fi simplitatea și naturalețea. Anume așa veți reuși să transpuneți atmosfera de suflet și pace a acestei sărbători.

În mod tradițional, principalele  atribute ale mesei de Paști sunt ouăle decorative, iepurașii și păsările decorative și, desigur, florile. Cel mai bine e să optați pentru flori vii - în  vază sau ghiveci, pe toate le găsiți cu prețuri reduse la METRO. Este curios faptul că pentru decor puteți folosi și verdeața comestibilă.

Acordați o atenție deosebită gamei de culori pentru masa festivă. Nu ar trebuie să fie prea multe nuanțe, alegeți două sau trei culori pastelate. Culoarea de bază rămâne a fi alb, la care puteți adăuga roz pal, verde, albastru sau galben.

decoratiuni-pentru-masa-de-pasti

Pentru orice masă festivă este nevoie de detalii drăguțe și memorabile. Pentru o servire frumoasă a ouălor de Paști, puteți folosi vase, coșuri sau suporturi speciale. Este greu să ne imaginăm o masă festivă pascală fără sfeșnice și felinare decorative, din motiv că focul este un element esențial în context. Varietatea de elemente decorative vă permite să alegeți ceea ce se potrivește stilului de decor, iar dacă vă sunt pe plac soluțiile neobișnuite, merită să atrageți atenția la lumânările în formă de ouă. Pentru a nu colinda întreg orașul în căutarea acestor decorațiuni, le găsiți pe toate bine organizate la METRO.

Este foarte important, ca decorul mesei de sărbătoare să corespundă atmosferei și spiritului acestei sărbători. Elemente actuale pentru decor rămân a fi materialele naturale (decor - plante și lemn, veselă - ceramică de culori deschise), nuanțe pastelate, simplitate și ușurință.

Fiecare gospodină acordă o atenție deosebită bucatelor pentru masa de sărbătoare. Iar când este vorba de Paști, sunt pregătite cele mai alese bucate, din cele mai bune produse. Și să nu uităm că pentru mulți este și sfârșitul Marelui Post, și fiecare dorește să se delecteze cu bucate din carne, pește, brânzeturi etc.

Un lucru este cert, pregătirea pentru Paști necesită mult timp și efort, iar pentru a optimiza munca dvs. la maxim, vă invităm să vă faceți cumpărăturile în unul din magazinele METRO. Aici găsiți tot de ce aveți nevoie:

 • Produse pentru curățenie, produse pentru baie, soluții de curățare și echipamente speciale. Puteți conta pe calitatea acestora, găsiți o gamă variată de produse a unor branduri cunoscute și apreciate în întreaga lume.
 • Textile de casă/Decor: Prosoape de baie și bucătărie, pilote și perne, lenjerii de pat, decor și colecții moderne pentru sufragerie, bucătărie, baie.
 • Produse alimentare: Carne de miel, carne de porc, carne de vită, carne de iepure, păsări, pește, fructe de mare, fructe și legume, mezeluri etc. Aici găsiți orice, de la produse tradiționale până la cele exotice.

  Avantajele incontestabile a magazinelor METRO:

 • Procurați tot de ce aveți nevoie într-un singur loc;
 • O varietate mare a produselor;
 • Mărci proprii la prețuri deosebit de accesibile;
 • Prețuri reduse;
 • Oferte promoționale, sezoniere (pentru grădină și terasă), oferte speciale de Paști;
 • Tehnologii de păstrare a produselor conform standardelor internaționale;
 • Asistență la alegerea produselor.

METRO vă urează o primăvară cât mai luminoasă în sânul familiei!