Înregistrare client nou

Aplică pentru cardul METRO

Cum te pregătești de mare cu METRO?!

Odihna la mare este cel mai așteptat moment al verii, iar pentru ca aceasta să fie exact cum ți-o dorești, trebuie să fii pregătit și echipat cu toate cele necesare pentru relaxare și distracție. Iată produsele care nu trebuie să lipsească din bagajul tău în această vară și cum să le alegi corect, fără a te pierde în magazin.

 

Costumul de baie

Costumul de baie reprezintă cheia spre un bronz și o vacanță de succes. Secretul unui costum de baie potrivit este să fie practic, comod, dar și să avantajeze subtil persoana ce-l poartă.

costum-de-baie

Iată câteva sfaturi care te vor ajuta să alegi costumul de baie ideal:

 • Alege cu atenție materialul – în cazul unui costum de baie materialele exclusiv naturale nu sunt o alegere prea bună, un adaos de materiale elastice sunt absolut necesare pentru un costum ergonomic;
 • Pentru evidențierea unei singure părți a corpului tău, alege o culoare puternică sau un costum de baie cu model cu print;
 • Pentru ascunderea unui defect, alege un material într-o singură culoare;
 • Dacă ai pielea deschisă, alege costume de baie negre, violet închis, albastru sau în tonuri de maro;
 • Dacă ai pielea mai închisă, culorile puternice te vor pune cel mai bine în evidență;
 • Pentru adăugarea volumului în zona bustului sau a șoldurilor costumele de baie cu volănașe sunt soluția ideală;
 • O alegere mereu convenabilă este să porți, de exemplu, un sutien viu colorat, care să-ți pună decolteul în valoare și un slip într-o singură culoare, închisă, care să ascundă niște șolduri mai voluminoase;
 • Un costum de baie în stilul anilor ‘40, cu un slip cu talie înaltă, va ascunde și el la fel de bine talia. O culoare închisă a costumului va crea setul fără de greș;
 • Dacă ai un decolteu generos și vrei ca partea de jos să pară la fel de voluminoasă, un costum de baie cu slip masculin este alegerea potrivită, întrucât acesta oferă volum șoldurilor;
 • Dacă ai înălțimea mică, slipii cu talie înaltă au efectul de alungire a picioarelor, oferindu-ți aspect avantajos;
 • Cupele triunghiulare scot bustul în evidență. În ultimul timp, acesta începe să fie înlocuit cu topuri brodate;

 

Pălăria

Pălăria nu este doar un accesoriu necesar pentru protecția împotriva razelor solare, dar, în același timp, un detaliu ce te scoate în evidență și este prezent în toate colecțiile de vară ale marelor case de modă.

Atunci când alegem o pălărie, sunt câteva criterii care ar trebui să fie decisive pentru fiecare dintre noi.

Materialul din care este confecționată pălăria trebuie să permită evaporarea rapidă a transpirației, pentru a evita senzația de căldură excesivă;

Borurile pălăriei trebuie să fie mai mari de 10 cm și îndreptate în jos, astfel asigurând o protecție solară mult mai eficientă. Cu toate că, majoritatea optează pentru pălării, borurile cărora sunt de 8 cm, odată cu schimbarea poziției soarelui, o parte din gât și față nu vor fi protejate la fel de bine.

palarie-de-soare-metro

Pălăriile în trend sunt, de asemenea, luate în calcul la selectarea unei pălării perfecte. Moda dictează atât forma, cât și materialul din care sunt acestea confecționate, în acest sezon sunt:

 • Pălăriile XXL
 • Pălăriile cu calotă foarte joasă
 • Parasolarele
 • Cozorocul din acrilic
 • Pălăriile de ploaie
 • Pălăriile pescărești
 • Pălăriile de cowboy

 

Crema de protecție solară

Crema de protecție solară este elementul care nu trebuie să lipsească din bagajul tău, indiferent de pleci la mare sau la munte în această vară. De fapt, ar trebui să utilizezi o cremă de protecție solară chiar și zi de zi, pentru că razele solare afectează pielea deja în primele 10 minute de expunere. Nu doar îți va asigura protecție împotriva îmbătrânirii precoce dar, concomitent, îți va oferi doza de hidratare atât de necesară vara.

crema-protectie-solara-metro

Colacul de salvare ori salteaua gonflabilă

Dacă nu ești sigură de abilitățile tale de înot sau ale membrilor familiei, colacul de salvare gonflabil îți acordă o doză în plus de încredere în siguranța vacanței tale.

Acesta trebuie să corespundă parametrilor persoanei, pentru că fiecare este adaptat la o anumită greutate maximă pe care o poate menține. Un alt motiv pentru care merită achiziționat un colac gonflabil este și relaxarea pe care ți-o poate asigura. Nu ai fi împotrivă să stai la soare și în apă simultan fără a depune efort, când înoți sau doar te bălăcești.

colac-de-salvare-metro

Ce poate fi mai plăcut decât să stai întins, iar la dorință să-ți scalzi mâna în valurile răcoroase? Salteaua gonflabilă îți permite să combini o poziție odihnitoare cu răcoarea reconfortantă a apei. Un raport excelent preț-calitate și siguranța pe care ți-o oferă producătorii de încredere te vor convinge rapid că te vei bucura întreaga vară de o astfel de cumpărătură.

saltea_gonflagila_bestway

Piscina gonflabilă

Dacă nu vrei să lași micuții în mare încă, poți alege cu încredere o piscină gonflabilă - fără dubii visul oricărui copil. O poți purta oriunde cu tine, la mare sau acasă în grădină, o poți instala rapid și la fel de ușor o poți strânge pentru următoarea aventură. Atunci când alegi o piscină gonflabilă, îți recomandăm să ții cont de următorii factori:

 • dimensiunea piscinei depinde de numărul de persoane care o vor utiliza. Poți opta pentru o piscină de dimensiuni mari dacă este preconizată pentru toată familia sau o piscină de dimensiuni mici, dacă o vor utiliza doar copiii;
 • pentru senzații la piscină, optează și pentru niște accesorii în plus, precum stropitoare din interior sau tobogan.
 • forma piscinei, de obicei, se află în concordanță cu dimensiunea acesteia. Astfel, piscinele mari, de regulă, au formă dreptunghiulară sau pătrată, iar cele mici - rotunde.
piscina_gonflabila

Grăbește-te să îți creezi vara plină de aventuri și descoperiri împreună cu familia și prietenii. METRO îți asigură confortul și siguranța prin gama largă de produse de vară pe care o găsești la noi.