Înregistrare client nou

Aplică pentru cardul METRO

FIFA vazut cu ochii HORECA

petrecerea-incepe-inainte-de-meciuri

FIFA este un eveniment așteptat de către foarte mulți întreprinzători. În ziua în care se difuzează un meci, orice terasă devine plină instantaneu. Dacă îți dorești ca localul tău să fie mai plin ca niciodată, nu rata această ocazie!

Cum îți pregătești propriul local de FIFA?

Nu toți posedă resurse enorme pentru a se promova în această perioadă și nu toți știu cum să o facă corect. Dar există și metode mult mai simple pentru a atrage atenția asupra localului tău. Cu puțină imaginație și ceva mai multă perseverență, cu siguranță se poate organiza un colț comod pentru iubitorii de fotbal. Fiecare meci poate aduce venituri frumoase, dar, în primul rând – clienți mulțumiți, care vor reveni după o experiență plăcută.

Campionatul e un amalgam de evenimente, emoții și interacțiuni sociale. Oamenii sărbătoresc, trec peste înfrângeri, întăresc prieteniile vechi și construiesc altele noi. Un moment perfect pentru a oferi un spațiu bine amenajat pentru fiecare dintre aceste scenarii.

Pregătiri tehnice

În primul rând, oamenii au nevoie de posibilitatea de a privi meciurile. Pachetul minim este un TV... cu cât mai mare, cu atât mai bine! Nimic nu e mai atractiv într-un Pub acum, decât un televizor enorm, care se vede de pe orice loc, plus un sunet calitativ.

Urmează amenajarea corespunzătoare a spațiului. Poți găsi, fără mult efort, un număr enorm de accesorii și decorațiuni cu tematica fotbalului. Un panou pentru reclamă este o idee excelentă ce merită pusă în practică – asigură-te că plasezi unul afară sau la intrare în local. Astfel, dai de știre imediat că localul tău este cel mai bun loc pentru a viziona meciurile în timpul campionatului!

Următorul pas este un Scoreboard. Toată lumea le iubește. Ele pot fi procurate sau chiar improvizate: tabelele și scorurile pot fi, de asemenea, notate cu o simplă bucată de cretă pe o tablă sau pe plăci de carton. Cu puțină imaginație, obții un element original, care va face seara interactivă și va crea un  spirit de comunitate printre oaspeții localului. Este mai plăcut să urmărești meciul, când poți „participa activ”.

Accesând acest link poți descarca un Scoreboard pentru tine și clienții tăi

Promovare online

În nici un caz, nu uita de online! Dacă ai un site, promovează activ evenimentul pe el. Este obligatoriu să existe un comunicat sau, cel puțin, un banner expresiv. Iar dacă nu, cel puțin, comunică intensiv pe rețelele de socializare despre promoțiile, reducerile și alte surprize plăcute pe care le organizezi. Câteva postări sugestive pot aduce un număr dublu sau triplu de persoane în local, pentru că, evident, public cointeresat în această perioadă există, trebuie doar să le aduci la cunoștință opțiunile propuse de către tine! Odată ce ai atras atenția oamenilor, urmează să le menții interesul pe parcursul întregului sezon.

și dacă tot am vorbit de promoții, oferte și prețuri reduse

Câteva produse populare de sezon (un tip de bere sau anumite gustări) cu prețuri promoționale pot face minuni pentru vânzările generale și pentru satisfacția vizitatorilor – cine nu apreciază reducerile?

web310x315_3 (1)

Promoții, Oferte, Jocuri, Pariuri etc... Orice tip de interacțiune este întotdeauna binevenită! De exemplu, pentru prezicerea corectă a scorului sau a echipei ce va câștiga campionatul se pot oferi cadouri sau carduri speciale. Improvizează, desigur, în dependență de posibilități - clienții vor aprecia acest lucru.

Mâncare delicioasă și multe gustări

Desigur, este absolut necesar un meniu special – multă bere cu tot felul de gustări și platouri cu mâncăruri asortate vor trezi interesul clienților nu doar pe parcursul campionatului, dar și toată vara! Restaurantele au mai multă libertate în acest sens, și chiar pot surprinde cu un meniu mai original. Dacă localul tău are spațiu sub aer liber, atunci un grătar este, pur și simplu, obligatoriu.

Și la final, nu uita de Catering! Pentru a câștiga și clienții ce stau acasă în această perioadă, de ce să nu le livrezi produse direct la domiciliu? Oferă și pachetele cu cele necesare pentru vizionarea fotbalului sau alte surprize în dependență de specificul localului, astfel vei avea garantat succes.

Mult succes la organizarea unui eveniment de excepție și un sezon de vară cât mai bun să ai!