Înregistrare client nou

Aplică pentru cardul METRO

Electrocasnice ce simplifică viața - tehnologia confortului

electrocasnice-ieftine-chisinau

Se pare că în casele noastre sunt deja prezente orice tip de electrocasnice necesare: aspiratoare, televizoare, mașini de spălat - într-un cuvânt, electrocasnice mici și mari, utile pentru oameni în viața de zi cu zi. În pofida acestui fapt, magazinele de electrocasnice rămân a fi la mare solicitare. 

Vă oferim asistență profesionistă în alegerea aparatelor de uz casnic. În primul rând, vom examina ajutoarele pentru bucătărie, cum ar fi: frigiderul, mașina de spălat, râșnița de cafea, etc. De asemenea, nu vom trece cu vederea diferite instalații de climatizare, tehnica de înfrumusețare și alte aparate de uz casnic. Vă vom ajuta să decideți care este achiziția corectă, pe baza unor informații concrete.

Frigider

Importanța prezenței în bucătărie a unui frigider nu poate fi subestimată. La urma urmei, tot ce e pregătit cu atâta dragoste de gospodinele casei trebuie să fie păstrat, dacă nu pentru următoarea zi, cel puțin până la următoarea masă. Să nu mai vorbim de faptul că produsele din care pregătim mesele zilnice trebuie să fie depozitate în condiții adecvate.

Prin urmare, în fiecare familie, frigiderul devine una dintre primele achiziții. Pentru ca o astfel de achiziție să aducă un sentiment de satisfacție generat de o alegere corectă, produsele să își păstreze prospețimea și gustul original, iar factura pentru energie electrică să rămână în limite rezonabile, trebuie să gândiți foarte bine toți parametrii frigiderului.

Producătorul joacă, de asemenea, un rol important în decizie: frigider Sharp sau frigider Bosch? Care dintre opțiuni are exact ceea ce ne dorim? Poate există o diferență de specificații, garanție?

În alegerea frigiderului, în primul rând acordăm o atenție deosebită volumul camerei de răcire și congelatorului. Dacă pregătiți legume sau fructe de pădure congelate, înghețați în cantități mari carne, pește sau fructe de mare, trebuie să alegeți un model de frigider cu congelator mare. Cât de des vizitați magazinele de băcănie și cât de mare este familia dvs. determină volumul camerei de răcire. În medie, pentru o familie de 3-5 persoane este suficient un volum de 300 de litri a frigiderului (congelator și frigider). Astfel de specificații ca: acoperire antibacteriană, semnal sonor, generația de electrocasnice din care face parte aparatul, ajută nu doar la o utilizare mai eficientă a frigiderului, dar și la economisirea energiei electrice.

Cuptorul electric

aragaz

Complexitatea alegerii cuptorului de gătit constă în determinarea sursei de căldură tocmai potrivită pentru pregătirea bucatelor, care ar aduce beneficii atât bugetului familiei, cât și calității meselor pregătite.

Dacă cuptorul cu gaz vă economisește bani, atunci cuptorul electric nu formează în funcționarea sa produse de dezintegrare, are mai multe funcții și posibilități de instalare. Fie că alegeți un cuptor electric Zanussi sau un cuptor Samsung, veți rămâne, cu siguranță, mulțumiți - aceste mărci au prezentat pe piața modernă atât modele simplificate, cât și multifuncționale. Cărui cuptor să îi dați preferință, rămâne la discreția dvs., important e să alegeți un asistent real în pregătirea unor mâncăruri originale sau tradiționale, păstrând substanțele nutritive.

Aparatul de gătit cu aburi

Bucătăria modernă este în continuă schimbare. Aparatul de gătit cu aburi ocupă o poziție puternică printre produsele electrice pentru bucătărie. Avantajele sale sunt: multifuncționalitatea și compactitatea, nu mai este nevoie să aveți o mulțime de vase, deoarece totul poate fi gătit în unul singur. În funcție de model (de ex.: aparat de gătit cu aburi Philips), ele pot fi fabricate din oțel inoxidabil sau aliaj de aluminiu, urmate de acoperirea de ceramică, așchii de marmură sau teflon. Este mai bine să alegeți aliajul de aluminiu, pentru a pregăti produsele în mod uniform, ceea ce se reflectă benefic asupra gustului.

Storcător de fructe

aparat-de-facut-suc

Designul bine cunoscut, încă din copilărie, a storcătorului de fructe a suferit numeroase modificări. Acum acest aparat de uz casnic este ușor de folosit, fără a stropi cu suc întreaga bucătărie. Storcătorul de fructe s-a schimbat nu doar la exterior. Producătorii continuă să experimenteze cu elementele interne. Spre deosebire de modelele vechi, care s-au dovedit a fi similare cu mașinile de tocat carne, aparatele moderne pot face față kilogramelor de fructe în câteva minute.

Umidificator aer

umidificator-de-aer

Din motiv că organismul uman este 70 % compus din apă, umiditatea aerului pentru sănătate, confortul respirației și a calității vieții în ansamblu, are o importanță majoră. Câțiva parametri suplimentari a umidificatorului sunt proiectați pentru a crește autonomia de funcționare. În acest scop, producătorii au elaborat senzori speciali, prin care puteți utiliza regimuri automate de purificare a aerului și de reglare a umidității. Este posibilă oprirea automată a aparatului atunci când nu este suficientă apă. Unele modele asigură ajustarea intensității evaporării umidității.

Aspiratorul cu apă

Aerul proaspăt este unul dintre indicatorii de curățenie ai casei. Dar există și cazuri individuale, atunci când curățenia este făcută, camerele sunt aerisite, iar aerul, din anumite motive, nu este suficient de curat. În cest caz, trebuie să acordați o atenție deosebită alegerii produsului de curățareaspiratorul.  Dacă dețineți un model produs câțiva ani în urmă, ar fi bine să-l înlocuiți, deoarece variantele vechi ale aspiratoarelor cu pungă pentru praf cedează în calitate aparatelor de uz casnic modernizate. În tipajul de aspiratoare moderne, după care aerul casei va deveni mult mai curat, se încadrează aspiratorul cu apă.

Dar înainte de a alege un aspirator cu apă, trebuie să evaluați corect toate specificațiile acestuia: gradul de purificare, puterea de aspirație, nivelul zgomotului, sistemul de lucru a filtrului de apă, greutatea.

Fierbător de apă

Și chiar dacă s-ar părea că nu este nimic complicat în alegerea unui fierbător de apă, totuși și aici sunt câteva particularități. La urma urmei, datorită băuturilor fierbinți pe care le pregătiți cu ajutorul fierbătorului (ceai, cafea, ciocolată fierbinte), casa se umple de pace și confort. Și, desigur, a devenit un element indispensabil al echipamentului de birou, deoarece nu necesită dispozitive de încălzire suplimentare, dar fierbe foarte repede. Deci, un fierbător de apă este un lucru indispensabil pentru cei ce sunt mereu pe fugă și pentru fanii ceremoniilor de ceai.

Dacă stilul dvs. de viață nu presupune foarte mulți oaspeți și familia este mică, atunci fierbătorul electric de apă trebuie să fie ales corect pentru a evita costurile inutile pentru electricitate și apă. Pentru una sau două persoane este suficient un volum de 1-1,2 litri. Dacă numărul membrilor familiei depășește 8-10 persoane, atunci trebuie să acordați atenție versiunilor mai mari de aproximativ 2,5 litri.

Un criteriu la fel important pentru a face alegerea corectă este elementul de încălzire. Dintre cele două opțiuni prezentate până acum fac parte:

- Discul, care se referă la tipul închis de element de încălzire;

- Spirala, amplasată direct în rezervor pentru umplerea apei (tip deschis).

Cel mai convenabil și sigur pentru utilizare este un fierbător de apă în care elementul de încălzire este ascuns, adică prima opțiune. Are o viteză de fierbere mai mare, deoarece nivelul de umplere poate fi oricare și spălarea este mult mai ușoară. Selectați un tip de încălzire închis - pentru a facilita întreținerea zilnică a aparatului.

Electrocasnicele fac parte din confortul casei și de aceea merită să abordați cu seriozitate alegerea acestora.