Înregistrare client nou

Aplică pentru cardul METRO

Back to school la METRO – cumpărături la preț redus pentru noul an școlar

Septembrie se apropie rapid cu promisiunea unui nou an școlar productiv, dar și cu o listă serioasă de cumpărături. Toți cei care vor întâlni 1 septembrie în instituțiile de învățământ încep deja pregătirile.

Evident, pentru a economisi considerabil timp, efort și bani, oamenii caută prețuri reduse și un magazin cu un asortiment cât mai larg.

back-to-school-la-metro-herobanner

Pentru a le ușura tuturor sarcina, METRO a pregătit gama completă de produse pentru școală necesare:

Rechizite

De la ghiozdane la mape, penare și tot felul de mărunțișuri utile, rechizitele pentru școală abundă în culori, modele și forme. Pe lângă aspectul practic, ele au rolul de a înveseli micuții în prag de întâi septembrie, promițând un an de studii cu multe succese și cunoștințe noi.

Ghiozdanele sunt prezente în număr de peste o sută de modele, în diverse culori și forme, într-o gamă variată de prețuri. Printre ele se află și un model cu adevărat unic: ghiozdane troler. Ele dispun de un sistem detașabil ce permite purtarea ghiozdanului ca valiză, astfel copilul nu va purta în spate greutatea rucsacului. La nevoie, sistemul poate fi detașat, iar ghiozdanul purtat ca de obicei. Evident, METRO a pregătit și o ofertă specială – ghiozdanele troler vin cu două premii gratuite: o sticluță de apă și o cutie pentru prânz. Orice alt ghiozdan în sumă de peste 249 lei vine la pachet cu una dintre opțiuni: sticluță sau cutie.

Caiete, învelitori

Caiete, agende, carnețele și învelitori găsiți cu ușurință pe orice listă de cumpărături în ajunul noului an școlar. Setul de bază se axează anume pe aceste obiecte de primă necesitate în rutina oricărui elev ori student. Iar pentru că niciodată nu poți avea prea multe caiete, Metro oferă posibilitatea de a face cumpărături en-gros, la preț redus, fără a pierde din calitate. O singură tură de cumpărături te poate scăpa de griji pentru întregul an de studii.

rechizite-scolare-ieftine-la-metro

Instrumente de scris

Pixurile, markerele și creioanele sunt ustensile de bază pentru orice școlar. De fapt, obiectele de birou sunt necesare la orice vârstă, rămânând permanent în topul listelor de cumpărături. Mai ales că varietatea lor bucură ochiul.

Creioane colorate și accesorii pentru lucru manual

Seturi de acuarele, guașă, creioane colorate de calitate, carioci și multe, multe foi – toate se găsesc pe rafturile METRO, la preț redus. Elevii pot alege între diverse seturi sau pot combina produse individuale, pregătindu-se pentru orele de artă sau lucru manual.

Accesorii pentru școală

Pe lângă setul clasic de rechizite, mai sunt necesare o serie de accesorii pentru școală de tot felul: fie că e vorba de un compas obișnuit ori de un glob, o tablă sau un șevalet, ele fac viața elevilor mai ușoară și mai interesantă. Tot aici se găsesc și o serie de cărți pentru copii de toate vârstele.

carti-copii-pret-redus

Mobilier și seturi de joacă

Camera de studii de acasă e la fel de importantă ca cele de la școală, iar pentru a o aproviziona cu toate cele necesare, METRO a pregătit mobilier pentru studii la reducere (mese de calculator, bănci și scaune ajustabile), dar și la multe cărți educative pentru copii și seturi de joacă (play-doh, seturi puzzle, alte jucării pentru copii). Astfel, micuții vor putea alterna studiul intens cu momente de joc creativ, care le va dezvolta abilitățile motrice și imaginația.

Confecții

A devenit o frumoasă tradiție ca elevii să întâlnească 1 septembrie în bluze și cămăși albe pentru școală, fuste și pantaloni negri sau bleu, și, desigur, fundițe și papioane. Iar pentru că anume cererea dictează evoluția pieței, rafturile sunt pline de haine de școală pentru băieți și fete încă din august. Pe lângă ținutele clasice, cei mici se pot bucura de o gamă largă de confecții, de la ciorapi și maieuri la costume sport.

haine-de-scoala-pentru-fete

Pe lângă prețurile fenomenale și avantajul de a cumpăra întreaga listă într-un singur magazin, METRO a mai pregătit o bucurie pentru părinți. La procurarea articolelor pentru școală primești de două ori mai multe puncte cu METRO PLUS. Economisești timp, efort și obții bonusuri – ce poate fi mai comod în pragul noului an școlar?